Go vintage with Forecast

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Victory & Country Victorian
Victory

voor de mannen heeft zich laten inspireren door de rijk versierde jasjes van Napoleon Bonaparte met epauletten, medailles, metalen knopen en gouden borduursels. Als prints zijn ze op de kleding verwerkt, zo ook zogenaamde 'soldier'-teksten. De verwassen look van de kleding, die je met name bij de broeken tegenkomt, benadrukt het stoere van Victory.

Hier staat Country Victorian voor de vrouwen tegenover; tough country met een tikkeltje vrouwelijk Victoriaans. Een mix van droomitems en ruige kleding. De broeken zien er gerafeld, gekreukt en verwassen uit. De tops daarentegen zijn romantisch door het gebruik van transparante materialen en lingerie en kanten details. Deze outfits zijn het meest compleet als je meerdere lagen over elkaar heen draagt mét voldoende accesoires natuurlijk.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Iggy Rock & Innocent Blondes, Royal Romance

Deze lijn voor mannen is een clash van stijlen met invloeden uit het rock tijdperk: wijd, maar ook strak, netjes of ruig en sexy stoer. Ook hier voert vintage weer de boventoon; verwassen denim en de tops van fleece en jersey hebben een used look. De kleding komt het best tot zijn recht indien alles door elkaar heen gedragen wordt, waardoor het geheel een rebelse uitstraling krijgt. De battle- en armypants zijn ook nog steeds in de collectie te vinden, maar dan gemaakt van wat meer comfortabelere en warmere materialen.

Bij de dames is het beeld romantisch, mede door het gebruik van veel rouches en kant. De kleuren die gebruikt zijn, zijn innocent; veelal wit en naturellen. Door het gebruik van gouden prints en borduursels, krijgt het geheel een royal touch. De combinatie van bovengenoemde kleding met de wat grovere, zware materialen, zoals wollen visgraat tweeds, nepbont en grove breisels geven een rijke, winterse look. Deze winter is het silhouet van de vrouw daarom sierlijk, maar ook krachtig te noemen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Painted Black & Dynamic Black

Bij de heren voert Sex, Drugs & Rock 'n Roll de boventoon; Painted Black is daarom echt een heavy collectie geworden. Ook hier weer verwassen materialen en veel, heel veel zwart. Erg leuk en modern zijn de gilets met zilveren knopen en gestreepte t-shirts met als accessoire de stropdas. De strepen zijn geprint of over-dyed, waardoor elk kledingstuk uniek is!

Ook voor de dames is er een zwarte lijn, met Victoriaanse accenten en een uniform look en heel veel laagjes. Ook voor de dames zijn er gilets, die mooi staan over een bloesje met pofmouwtjes en om je dramaqueenlook af te maken, draag je er een mooie lange rok onder. Corduroy mag deze winter ook weer. In het zwart natuurlijk, goed te combineren met tinten grijs die je in deze collectie ook terugvindt. Als laatste nog een tip: dé musthave deze winter is de black denim jeans!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Afbeelding verwijderd door redactie

Informatie Forecast verkoop:
Tel: 072 5751504
www.forecast.nl