DIDI Fall Collection 2006

Mode & trends door Redactie Ze.nl
DressedBe charmed by DIDI

Romantiek en eenvoudig klassiek op een jonge manier zien we in de Dressed collectie van DIDI. Inspiratiebronnen variëren van romantiek (verwerkt in ruches, kanten accenten en satijnen strikken) tot de strengere Engelse kostuumachtige kleedvormen in zwart en wit. Het geheel is verrassend door de combinatie van elegantie met power. Uniformjasjes met een vrouwelijke snit, lichte blouses met ruches en moderne plooirokken versierd met linten. De gebruikte stoffen zijn fijne breisels, kant, katoen, viscose en chiffon. Kortom de dressed collectie is charming!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Casual Let?s make some noise

De casual lijn is speels en krachtig. Veel kleuren en rijke dessins. In dit speelse thema geven verschillende motieven in harde kleuren, kraaltjes, pailletten, linten en batikeffecten, warmte en plezier aan de Fall collectie van DIDI. Sierlijke tunieken, zwierige rokken en overslag blouses. Laagjes zijn terug, vooral de mix van dunne materialen. De stoffen die worden gebruikt zijn: cotton voile, chiffon en fijne knits.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Blue Sista Here I am

De denimcollectie van DIDI heeft een naam gekregen: 'Blue Sista'. Blue Sista zal diverse nieuwe modellen per seizoen uitbrengen in een uitzonderlijke karaktervolle stijl. Aandacht wordt besteed aan accenten, vormen en comfort. Washed en raw denim in wijde-, strakke- en caprimodellen. Bijzonder zijn dit seizoen de broekzakken met opvallende details, linten aan de onderkant, extra taillebanden en geborduurde versieringen. Het is een nieuwe en uitgesproken denimlook.

D-Lite Dare to play
Gedurfde combinaties van materialen, kleuren, kleedvormen en dessins; dat is in een bloemlezing waar de D-lite collectie over gaat. D-lite is geïnspireerd door trendy Japan! De natuurlijke herfst leidt D-lite via vorm en kleur naar een nieuwe dimensie. De kleuren zijn mosgroen, bruin, rood en zwart. In de kollektie zien we moderne kimonovormen, gewaagde kledinglagen en tops met verleidelijke opdrukken, maar ook capribroeken met obi-banden, tunieken met borduursels en rijke prints. Met lef en spelen kom je een heel eind.

Afbeelding verwijderd door redactie

Informatie DIDI verkoop:
Tel: 072 5751504
Website: www.DIDI-fashion.com