Fashion Fusion bij SPS Superstar

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Express yourself

De SPS Superstar Wintercollectie 2006 is een weelde aan stijlen en effecten. Met de creatieve, krachtige ontwerpen zijn allerlei verschillende combinaties mogelijk; het is slechts een kwestie van je eigen interpretatie en de kunst van het combineren. Het resultaat van deze fashion fusion: stylish with an attitude!

De kleuren van de wintercollectie zijn veelal neutraal: grey marl, night blue, petrol blue, moss green, emerald green en heel veel zwart. Dit lijkt misschien ietswat zwaar qua kleur, maar de collectie is bovenal warm te noemen.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Look at you!

Ook wat betreft verschillende looks heb je bij SPS Superstar ook keuze genoeg. Ga voor tough en casual met de capribroeken, suède bodywarmers met voering van nep bont, zwaar gebreide truien en jeans met applicaties. Of kies voor de meer vrouwelijke look met de folkloristische rokken, gebloemde blazers, gehaakte truitjes en uitdagende topjes. Voor elk wat wils!

Kunstzinnig

In de collectie zijn kleine vleugjes van dierenprints verwerkt. Bijvoorbeeld een snake- en panterprint in de voering van een jasje en op de tailleband van een broek. Ook bloemenprints zijn volop aanwezig in verschillende soorten: tunieken met grafische flower dessins, jurkjes met verleidelijke rozen en korte rokken met krachtige bloemen. De prints zijn speels, fantasierijk en zorgen voor een eigenzinnige look. Dare to create!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Hot item

Een belangrijk onderdeel van de outfit van deze winter zijn de zachte vesten: lang, gebreid, kanten randen met een grote sjaalkraag en opengewerkte vesten in cape- en bolerovormen met pailletten en ingehaakte bloemen. Vesten mogen gewoon niet ontbreken deze winter, ze vormen dé finishing touch op je outfit.

Last but certainly not least...

Accesoires moeten altijd opvallend en prominent aanwezig en SPS Superstar weet dat! In de collectie vind je daarom grote tassen met studs en in allerlei vormen en maten, stoere brede riemen met metalen buckels, sierlijke shawls met rijke en spannende opdrukken, kralenkettingen met inheemse amuletten en grof gebreide dassen, die natuurlijk goed bij de wollen vesten passen. Keuze genoeg dus om je outfit nét dat beetje extra mee te geven!

Afbeelding verwijderd door redactie

Verkoopinformatie SPS Superstar: tel: 072 - 5751504
Website: www.sps-superstar.nl