Leuke webshop: Asos.com

Mode & trends door Roosmarijn

ASOS.com is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste webshops op het gebied van mode en accessoires. Ook veel modebloggers lopen weg met de kleding van ASOS.com. Het wordt vaak in één adem genoemd met de Britse modeketen Topshop.

Bijna als 'echte' designerkleding
Net als modeketens als Zara en H&M, gaat ASOS.com met de laatste trends mee. Op de tassenafdeling zijn modellen te vinden die bijna identiek zijn aan de designertassen. Maar dan natuurlijk voor een veel leukere prijs! Qua kleding kun je kiezen uit een heleboel verschillende merken waaronder natuurlijk ook de kleding van ASOS.com zelf. Ze hebben heel veel keuze en veel kleding is ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar.
 
Heb je niet zoveel geld te besteden? Geen probleem. De webshop heeft ook een eigen outlet. Zo wordt shoppen ineens een stuk leuker. Ben je wat kleiner of heb je het geluk erg slank te zijn? Dan heeft ASOS.com ook aan jou gedacht. De lijn Petite richt zich juist op de kleinere en slankere dames. Ben je in het bezit van een curvy figuur? Kledinglijn Curvy heeft kleding die precies bij jouw lichaamstype past. Ben je toch echt een designerjunkie? Bij ASOS.com kun je ook kleding kopen van bekende designers als Karl Lagerfeld en Miu Miu.

Beauty
ASOS.com verkoopt niet alleen kleding, maar ook veel cosmetica. Je vindt er de bekendere producten zoals de nagellakjes van O.P.I., maar ook wat (voor ons) onbekendere merken die in ons thuisland helemaal niet te verkrijgen zijn. Heel leuk dus om nieuwe producten uit te proberen, wie weet vind je wel een nieuwe favoriet! Regelmatig zijn er Beauty Deals, waardoor je dus een setje producten voor minder geld kunt aanschaffen.

Asos Magazine
In 2007 lanceerde ASOS.com haar eigen magazine. Sterren staan in de rij om mee te werken aan het tijdschrift. Zo sierden socialite Olivia Palermo en Twilight-actrice Ashley Greene al de cover. Het magazine bevat interviews, modenieuws, modereportages en natuurlijk shoppingpagina's met kleding van de webshop zelf. Het magazine is online te bekijken.

ASOS.com loves the Dutchies!
Houd de site en Twitter-account van de webshop goed in de gaten, want ze geven regelmatig korting op verzendkosten naar Nederland, speciaal voor hun Hollandse fans.

Betalen
Sinds kort heeft ASOS.com het betaalsysteem PayPal. Super handig, want veel online shoppers hebben geen creditcard. Zo kun je dus toch shoppen zonder dat je er eentje hoeft aan te schaffen. PayPal koppelt jouw bankrekening als het ware aan jouw PayPal-account. Heb je een account aangemaakt, dan kun je online op jouw accountpagina precies zien wat je koopt en betaalt via het overzicht.

Heb jij wel eens wat gekocht bij ASOS.com of ben je van plan om dat te gaan doen?