Dit zijn de redenen waarom sneakers way better zijn dan killer heels

Mode & trends door Sascha

Natuurlijk zijn killer heels onmisbaar in je schoenenstash, maar er gaat niks boven een stel heerlijke sneakers die lopen als wolkjes. Yup, onze voorkeur gaat toch écht uit naar ouderwetse gympies. En niet alleen wij vrouwen houden van sneakers, ook mannen houden van dames die rond paraderen op casual schoenen. Misschien nog wel meer dan hakken! Met een beetje stoer is helemaal niets mis. De volgende redenen leggen uit waarom sneakers way better zijn dan killer heels.

Geen zeurende voeten

Natuurlijk, het allergrootste voordeel van sneakers is dat je geen last hebt van pijnlijke, zeurende voeten. Dat is bij een stel torenhoge hakken een heel ander verhaal! Je kunt gerust kilometers wandelen zonder te zeuren. Ook wel fijn voor de mensen om je heen natuurlijk!

Lekker shoppen

Niet alleen lopen ze lekker, je wordt ook nog eens heel gelukkig om sneakers te shoppen. Eindeloos veel keus!

Geen meisjesmeisje

Hakken zijn supervrouwelijk en staan mooi en klassiek, maar soms wil je ook weleens door het leven gaan als een iets stoerdere, casual vrouw. En dan zijn een stel sneakers de perfecte finishing touch voor je outfit!

Kleine mannen

Sla jij je killer heels een keer over, dan komen ook de wat kleinere mannen voor jou in aanmerking. Veel dames onder ons willen absoluut niet langer zijn dan een man, maar dat is natuurlijk zo opgelost. Hakjes uit en voilá!

Rennen

Ooit weleens een trein moeten halen met je torenhoge hakken aan? Nee? Nou, dat wil je ook niet kunnen wij je vertellen. Met sneakers kun je jezelf veel makkelijker verplaatsen en de nodige sprintjes trekken als het écht moet.

Kleine voeten

Nog iets heel fijns voor de dames met kleine voetjes onder ons, met maatje 38 kun je veel goedkoper leuke sneakers scoren! Soms zelfs wel voor de helft van de prijs! Bij hakken wil dat vrijwel nooit lukken.

Dag rugpijn!

Last but not least, zeg maar dag tegen de rugpijn!