Hoe draag je? sneakers?

Mode & trends door Redactie Ze.nl
We kunnen er niet meer omheen: de sneaker is hot! Toen zelfs Karl Lagerfeld (de man achter Chanel) zijn modellen met sneakers de catwalk op stuurde, was planeet mode overtuigd. De sneaker zit lekker én hij is fashionable! 
 
Mode en sport gaan steeds beter samen. Al jaren zien we sportieve invloeden op de catwalk voorbijkomen, maar nog nooit was het zo overduidelijk als dit seizoen. Of je nou gaat voor Converse, Nike, Adidas of een merkloze variant, met sneakers zit je altijd goed. Als je ze goed combineert tenminste! Ons zusje Fashionscene.nl laat zien hoe het moet.
 
Look 1: sneakers met geruit overhemd
Anno 2014 is het super trendy om sportschoenen te dragen, ook als je niet aan het sporten bent. Gaat dat je net iets te ver? Dan bieden de All Stars van Converse een goede uitkomst. Deze smalle gympen combineren heel goed met een vrouwelijke skinny jeans. Actrice Minka Kelly draagt haar All Stars met een geruite blouse met opgerolde mouwen. Een item dat dit seizoen niet in je kast mag ontbreken.
 

 
Look 2: sneakers met sweater
Rihanna pakt het weer heel anders aan en gaat voor de tomboy look. Haar brede sneakers combineren juist goed met een baggy broek en een sweater. Is deze stoere look iets voor jou? Kies dan een sweater die niet al te wijd zit. Daarmee voorkom je dat je er straks uitziet als een slons. Is deze look je nog iets te mannelijk? Ga dan voor een verleidelijke rode lipstick! 


 
Look 3: sneakers met bikerjack
Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson gaat voor de slip-on, dé sneaker van het seizoen. Hoewel ze er in honderden prints en kleuren zijn, gaat Ashley voor een veilige zwarte variant. Haar outfit sluit daar prima op aan. Zwarte legging, zwart bikerjack, zwarte tas, zwarte zonnebril: Ashley rockt de bikerlook! Al denken wij dat een paar felgekleurde Nike’s onder deze outfit ook niet zouden misstaan…
 

 
Kijk voor meer outfitinspiratie, hippe modetrends en stijladvies op ons zusje Fashionscene.nl!
 
Welke look vind jij het leukst?