Hommage aan de Academy Awards

Mode & trends door Redactie Ze.nl

En wat voor show! 'A tribute to the Academy Awards', met prachtige beelden uit de oude doos, van filmsterren die schrijden over de rode loper ondersteund door perfect passende muziek. Maar alvorens de mannequins de catwalk zouden betreden werd op zeer Amerikaanse wijze, de 'Making of' aan het publiek vertoond. Zo zie je hoe Addy in Italië een bezoek brengt aan zijn ateliers en zijn stoffen nog eens goed onder de loep neemt. We zien hem aan het werk met mannequins voor het doorpassen van zijn ontwerpen en je ziet hoe hard er gewerkt werd om zijn creaties op tijd af te krijgen. Wat mij betreft een fantastische intro.

Met die beelden nog op je netvlies werden we door tientallen nationale en internationale mannequins getrakteerd op een meer dan vijf kwartier durend modespektakel. Op een honderden meters lange catwalk die in een T-vorm door de zaal liep, werden meer dan 100 (!) creaties geshowd. En dat we in een studio zaten hebben we geweten. Met prachtige 'special effects' werd Addy's Private Label Collection 2007, op Hollywoodachtige wijze in een fabelachtig decor gelanceerd.


Het was een avond vol glitter en glamour en een voortreffelijk diner met passende wijnen en een grand dessert. De zeshonderd gasten leken het er roerend over eens te zijn dat het memorabel was. En voor zo?n bijzondere avond heb ik natuurlijk urenlang voor mijn kledingkast gestaan met maar één gedachte: Wat moet ik aan en wat zal ik doen met mijn haar? Voor wat betreft mijn outfit, daar heb ik uiteindelijk een keuze in gemaakt maar in het geval van mijn haar, daar moest een expert bij komen. En die heb ik gevonden in hairstylist Perry van Salon Figaro in Rosmalen. Want bij een avondjurk hoort natuurlijk opgestoken haar en Perry heeft een prachtige creatie gemaakt van mijn lange haren, een gala-avond of zeg maar rustig, 'A starry night' waardig.

www.addyvandenkrommenacker.nl

Hairstylist Perry, Salon Figaro in Rosmalen 073-5220099