Ga voor steil!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Show die glans

De Satinliner heeft een dubbele functie. Aan de ene kant ontkrult en stylt hij je haar en aan de andere kant geeft hij je haar een prachtige glans. De twee platen geven je haar een ionen-boost. Hoe dat werkt? Negatief geladen ionen (elektrisch geladen atomen) omsluiten elke haar. Hierdoor wordt kroezend, pluizend en vooral statisch haar verminderd. Je haar wordt glad en glanzend.

Hot, hot, hot!

Net als de steiltangen in kapsalons werkt de Satinliner Ion-Shine op hoge temperaturen. In slechts dertig seconden warmt de steiltang op tot 130 C, om een minuut later al op 200 C te zitten. De temperatuur kan handmatig worden ingesteld in stappen van vijf graden, variërend van 130 tot 200 graden Celsius. Voor die eeuwige tegendraadse lok is er de C-max functie, die de temperatuur gedurende twintig seconden naar het maximum brengt.

http://vrouwen.nl/documents/3e/40/3e40d3428b7c6322cadf0e2ed259cf97.jpghttp://vrouwen.nl/documents/8e/2c/8e2cc6dbb45367f617340ea0896f422e.jpg

Technische snufjes

De Nano-Glide keramische platen zijn tot drie keer gladder dan gewone keramische platen. Deze platen zorgen ervoor dat het apparaat makkelijk door het haar glijdt, zodat je in één beweging een mooi, steil resultaat kunt bereiken. De Satinliner is ook voorzien van een Ion-Shine MicroprocessorControl systeem. De temperatuur is hierdoor te zien op een LCD-schermpje dat van rood naar groen kleurt wanneer de tang klaar is voor gebruik. De geheugenkaart zorgt ervoor dat je temperatuurinstellingen bewaard blijven, zodat je steeds direct kunt beginnen met stylen.

Werkt het?

De Satinliner schijnt ook gebruikt te kunnen worden als kruller, maar in de praktijk is dat niet echt een succes. De bogen die zich in mijn haar vormen als ik een poging waag, mogen geen krullen heten. Toch zit mijn haar zichtbaar beter dan voor mijn eigenhandige Satinliner-behandeling en over het glanzende effect heeft Braun ook niet gelogen. Ik ben dus zeer tevreden over de nieuwe Satinliner, zelfs al ben ik geen krullenbol. Nog een ander voordeel van deze professionele tang is dat 'ie automatisch uitschakelt na 30 minuten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kamer affikt als je vergeten bent om het ding uit te zetten. Of die hoge temperaturen ook goed zijn voor je haar is de vraag, maar het gaat er in ieder geval van glanzen!

Braun Satinliner
Adviesprijs: 74,99 euro