Nagellak: najaars- en wintertrends 2013

Mode & trends door Kristie
Het liefst houd je je handschoenen de hele dag aan, zodat niemand je afgekloven, kale nagels hoeft te zien. De hoogste tijd dus om de trends van 2013 uit te lichten en jou wat inspiratie te geven. Steel de show met deze trends!

Retro rood

Ja hoor, ze mogen weer uit de la gehaald worden! Je oude vertrouwde en altijd classy rode lakjes. En het is ook weer helemaal in om je nagellak te matchen met je kleding, lippenstift of accessoires. Dat komt mooi uit, want dan heb je meteen een goed excuus om eindelijk eens die rode lippenstift op te doen!


3D-effect
Zoals je hierboven ook al ziet, is deze trend ook helemaal in voor het najaar van 2013. Ben je uitgekeken op gladde nagels of ben je op zoek naar iets origineels voor een avondje uit? Dan is dit iets voor jou! Het leuke van deze trend is dat hij heel divers is; je kunt spelen met kleuren, laagjes en bijvoorbeeld steentjes of glitters.
 
Fuzzy Coat nagellakjes met vezelstructuur via Bol.com, € 9,99
Regenboog, roze, zwart/witgroen/blauw.


Metallic tinten
Voor alle glamourladies onder ons: de metallic kleurtjes zijn weer helemaal terug van weggeweest! Je hoeft niet per se voor goud of zilver te kiezen, ook aardetinten en bijvoorbeeld olijfgroen zijn een goede keus. Het is maar net wat je zelf wilt.
 
Van welke trend ben jij fan?