Christmas gold bij Hunkemöller

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De feestdagen draaien bij Hunkemöller dit jaar om luxe en plezier. En dat straalt er ook van af. Fijne stoffen, rijke decoratie en gedetailleerde afwerking staan garant voor een gevoel van pure weelde. De Kerstcollectie spettert je tegemoet.

Met recht zijn de strass-details en het gebruik van gouden materialen overdadig te noemen. De bijzondere slipdres is vervaardigd van goudkleurig kant, met subtiele fijne borduursels en pailletten. Een gouden strik maakt het af. De prachtige kanten lingerie-setjes geven je een koninklijk gevoel.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De luxe van de jaren '50 komt weer terug bij Hunkemöller in de vorm van stoere dierenprints en (nep)bontjes. Een overdadig gevoerde bodywarmer met dierenprint - ook binnenste buiten te dragen - houdt je warm als je lief er niet is. Maar ook de accessoires zijn op het thema aangepast. Zo kun je heerlijk voor de open haard liggen op de bonten plaid met luipaardprint.

Engeltjes mogen tijdens de feestdagen ook niet ontbreken. Sierlijke tekeningen van deze mooie figuurtjes, maar ook kerstballen en kristallen, in een combinatie van mintgroen en roze geven een knipoog aan het kerstthema.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Ben je op zoek naar een cadeautje voor je lief of voor jezelf? Loop dan eens binnen bij Hunkemöller. Of kijk op www.hunkemoller.nl