Voor ieder wat wils bij Bristol

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Bristol heeft een groot aantal basics in haar assortiment, maar daarnaast heb je ook volop keuze uit de hot fashion items van deze winter, zoals skinny jeans, leggings, beenwarmers en vrolijke tunieken in felle kleuren.

Klik op de foto's voor een vergroting

De vrouw, die altijd haar eigen stijl kiest, heeft twee opties bij Bristol: stoer en een beetje brutaal of juist elegant en supervrouwelijk. Houdt ze van stoer? Dan zul je haar zien in mannenpakken, salopettes en lange T-shirts met een legging. Is 'vrouwelijkheid' echter meer haar stijl, dan kiest ze bijvoorbeeld voor een skinny jeans met een blouse en gilet of een elegante jurk. De modekleur, naast zwart, is deze winter paars! Natuurlijk sluit de schoencollectie hier op aan.

Deze schoenen kun je in één van de 130 Bristol-winkels door het hele land krijgen. Pumps in diverse materialen en hakhoogtes onderstrepen de vrouwelijkheid als modetrend. De laars is echter niet weg te denken uit het modebeeld voor deze winter. Zowel in de sportieve, stoere, zakelijke als gekleden uitvoeringen. Defenitief doorgebroken is het enkellaarsje. Deze schoen biedt spannende mogelijkheden tot combineren voor stoere of sexy momenten.

Kids

Als je kinderkleding zoekt, ben je bij Bristol ook aan het goede adres. De meisjes gaan deze winter als een hippe prinses in. We zien zoete roze tinten gecombineerd met capri's of skinny jeans. De oudere meiden zijn stoer en dragen deze winter veel rood met rock-invloeden. Daarnaast zien we ook dierprinten en gouden en zilveren details. Voor de jongens is er volop stoere kleding, waarin ze lekker kunnen ravotten. Verder zien we veel blauw, rood en grijs.



Ga voor meer informatie naar de site van Bristol.