Ballerina's voor de feestdagen

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Schitterend

London Sole glitterballerina's laten jou en je outfit schitteren! Deze modellen zijn voorzien van duizenden kleine 'spiegeltjes'. Deze weerkaatsen subtiel de kleur van je kleding. Verkrijgbaar in goud, zwart, zilver, brons, wit, ardoise, raspberry, rood en multi. De laatste is een ware kameleon. Hij past zich aan, aan je kleding waardoor dezelfde schoen steeds weer anders uit de verf komt.


Fluweeltjes

Absoluut aaibaar en tegelijk zo stijlvol. London Sole velvet ballerina's zijn een must have bij feestkleding. Gemaakt van zacht fluweel in tinten als zwart, chocolade en burgundy-rood, matchen ze uitstekend met een klassieke avondjurk, de little black dress, het strakke pak of die mooie jeans met een feestelijke top of blouse.


Shine baby, shine

Je mag gerust stellen dat een vleugje goud, zilver of ander exclusief metaal moet in deze 'versiermaand'. Het mag niet ontbreken tijdens de feestdagen. Verwen jezelf daarom met London Sole metallics in goud, zilver, brons of platina.


Wild

Beestachtig mooi en wild feestelijk! Animal ballerina's zijn uitgevoerd in spannende dierenprints met een feestelijk randje. Bijvoorbeeld de zwarte ballerina's van stof met gouden luipaardprint. Of de zwarte croco met een zilveren bies. Go get them, before they get you!


Zijdezacht

Ballerina's van handmade allure. De basket weave-lijn van echte zijde heeft een echte handwerk-look en past door haar glanzende verschijning uitstekend bij feestkleding. De basket weave-ballerina is er in chocolade en in twee tweekleurige varianten: leichen/goud en mokka/goud.


De London Sole is vanaf 120 euro onder andere verkrijgbaar bij: Shoebaloo Amsterdam/Rotterdam, Antonia by Yvette Amsterdam, Forte Shoes Rotterdam, de Nobelaer Domburg, Smits Schoenen Arnhem en Max Maastricht . Bij Dany May in onder andere Antwerpen, Wellens in Herentals, Miss & Mister en Scandals in Heide-Kalmthout. Ga voor meer info naar www.londonsole.nl / www.londonsole.be