VIDEO: zo maak je zelf een armbandje vast 

Mode & trends door Sarah

Ben jij ook altijd zo aan het klungelen als je zelf een armbandje vast wilt maken? Geen zorgen meer: wij hebben de lifehack die je gaat redden. Want soms is er niet altijd iemand om je te helpen, of wil je het gewoon snel zelf doen zonder ellenlang te moeten frummelen. 

Armband lifehack vrouw zee unsplash

Lees ook: Met deze trucjes haal je sieraden in no time uit de knoop

Zo simpel, maar toch zo onhandig

We herkennen allemaal wel de struggle van een armbandje zelf willen omdoen. Want hoe gaat dat in godsnaam met één hand? Na een aardige tijd geknoeid te hebben met de andere kant te pakken te krijgen, schiet ie net weer los en kan je weer helemaal opnieuw beginnen. Dat is nu verleden tijd, dankzij een wel heel handig item. En het fijne is dat je deze hoogstwaarschijnlijk in huis hebt.

Lifehack: gebruik een paperclip

Het enige wat je namelijk nodig hebt is een paperclip. Met dit simpele huis-tuin-keuken item en een handige techniek kan jij binnen een handomdraai (letterlijk) zelf je armbandje vastmaken. Het enige wat je dus nodig hebt is een paperclip en je hebt binnen een letterlijke handomdraai je sieraad om je pols. 

De techniek: zo ga je te werk

Met maar drie simpele stappen kan jij gemakkelijk zelf je armband vastmaken. Dit is hoe je dat doet: 

Stap 1: Buig de paperclip in een S-vorm. 

Stap 2: Maak de paperclip vast aan het uiteinde van je armband die om je pols zit. Positioneer het stukje armband vervolgens in de bocht van de S.

Stap 3: Houd met de hand waar de armband omheen zit de paperclip vast. Met je andere hand kan je nu het andere uiteinde van de armband door de paperclip heen halen, samenbrengen en vastmaken. Et voilà!

Shop hier de leukste armbandjes:

 

 

Beeld: Jason Blackeye (c) Unsplash