Vrolijke zomerjurkjes!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De jurkjes van Tante Betsy zijn eigenwijs en kleurig. Betsy houdt niet van grijze muisjes maar bekend kleur, immers: het leven is te mooi om er saai bij te lopen! Tante Betsy durft zichzelf te zijn en zich te laten zien, romantisch en eigenwijs, lief en ook weer stout. Ontwerpsters Zefanja en Alisa zijn twee creatieve dames. Ze ontwerpen leuke kleurige en eigenwijze kleding voor ladies en girls.



De jurkjes zijn zeker kleurig, maar niet té zodat je ze ook naar je werk kan dragen. Het fijne van Tante Betsy is dat ze ook rekening houdt met de wat meer gevulde vrouw. Vaak is het zo dat als je wat zwaarder bent, de leukste jurkjes niet verkrijgbaar zijn in jouw maat. Maar deze fantastische jurkjes gaan tot en met maat 48. Dus letterlijk voor iedereen draagbaar!


Tante Betsy

heeft niet alleen jurkjes, ze hebben ook fantastische t-shirts. Dus als je meer van broeken of rokken houdt, dan kan je hier ook terecht. In dezelfde kekke stijl als de jurkjes en ook tot en met maat 48. Je kunt dus heerlijk shoppen.



Als je van combineren houdt, dan kun je ook een kijkje nemen bij de clogs. Deze klompen zijn verkrijgbaar in verschillende prints. Dus ben je dol op een koeienprint of heb je liever bloemetjes? Persoonlijk ga ik voor de klompen met Delftsblauw print. Heerlijk kitsch. De clogs zijn verkrijgbaar tot en met maat 43.

Kijk voor meer informatie op de website