WIN: Een jurk van Tante Betsy

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De stoffen en fournituren die Tante Betsy gebruikt, zijn vooral comfortabel. De jurken zijn allemaal gemaakt van tricot in diverse prints. De stijl is romantisch, geïnspireerd op Engelse en Franse folklore, en eigenwijs. Pofmouwtjes gecombineerd met veel bloemetjes en stipjes.

Tante Betsy houdt van onvoorspelbare combinaties, simpel van snit en easy to wear, dit alles met een knipoog naar de jaren vijftig. Tante Betsy ziet niets in grijze muisjes en bekent kleur, immers: het leven is te mooi om er saai bij te lopen! Laat je inspireren en bezoek de site.

Zie ook het artikel dat Vrouw.nl eerder schreef over Tante Betsy's Vrolijke zomerjurkjes!


WIN!

Vrouw.nl mag een jurk van Tante Betsy weggeven. Geef, om kans te maken op deze fashionable prijs, het goede antwoord op de volgende vraag:

In welke plaats zit Tante Betsy?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Tante Betsy" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 16 juni 09.00 uur.