Lili B is geen B-merk

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Exclusive jewelry inspired by you.

Dat is de slogan waarmee Lilian Brons haar juwelenlabel Lili B aan de man - of beter gezegd: vrouw - brengt. Toch zijn de kettingen, ringen en oorbellen ook onmiskenbaar beïnvloed door het leven van Lilian Brons zelf. De wereldse allure van de sieraden hangt ongetwijfeld samen met het internationale elan van Lilian zelf. Ze studeerde in Antwerpen, woonde in Italië en is mede-eigenaar van een Vlaamse diamantenwinkel. Haar sieradencollecties wonnen prijzen, verschenen in modetijdschriften en werden bewonderd op allerlei beurzen - allemaal tot ver over de grenzen van ons land.

Passen de juwelen van Lili B wel bij de nuchtere Hollandse vrouw? "Zeker, ik ben zelf toch ook een Hollandse! De Hollandse vrouw van vandaag volgt steeds meer de laatste modetrends, ze reist steeds vaker naar het buitenland en durft meer voor de dag te komen met bling bling", vertelt Lilian aan Vrouw.nl. Micky Hoogendijk en Hind droegen haar sieraden al. Eerder dit jaar waren de juwelen te zien tijdens de modeshow van Emily Hermans' label MLY.

"Iedere vrouw zou zeker één gouden ring met een diamantje moeten dragen, dat geeft een rijk en prettig gevoel", zegt Lilian over wat volgens haar de must-have op sieradengebied is. Zelf kan ze niet zonder haar witgouden ring, die is gezet met ronde diamantjes met in het midden een lichtblauwe diamant.

Sinds oktober is de sieradenlijn van Lilian Brons te koop bij MK Jewelry aan de Amsterdamse PC Hooftstraat. Lilian: "Marlies Katie Smit van MK Jewelry was de eerste die mijn collectie bij het event Juwelen in het Amstel zag liggen en bereid was om het in haar winkel te verkopen." Hoewel Lili B daarmee een bijzonder en exclusief verkoopadresje heeft, ziet Lilian een verdere uitbreiding van het aantal verkooppunten wel zitten. "Wie meldt zich aan?!"

Lili B is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij de vestiging van MK Jewelry aan de PC Hooftstraat.