LaDress, hét perfecte jurkje

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Zelf omschrijft de succesvolle ondernemer zichzelf als "De vrouw die begint." Uiteraard gaat er één en ander aan dat daadwerkelijk beginnen vooraf, maar haar hoofdmotto blijkt vrij eenvoudig: volg je intuïtie en begin! Op die manier is ze - met inspiratie voor mode van huis uit meegekregen- destijds dan ook begonnen aan het ontwerpen van dat ene perfecte jurkje. Een jurkje dat geschikt is voor vrijwel iedere gelegenheid. Een jurkje, dat ernstig gemist werd in de garderobe van menige vrouw, in welke rol dan ook. Een stijlvol jurkje dat afkleedt en tijdloos is, extra vrouwelijkheid geeft en bijzonder comfortabel is, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen zoals zijde, jersey wol en crêpe.

Van Trojen is haar internetboetiek, nadat zij de stap gewaagd heeft, een aantal jaar geleden begonnen vanuit haar huis. En zoals een verstandige ondernemer betaamt, werd er in eerste instantie gewerkt met een zeer beperkte voorraad, want het moest immers nog blijken óf haar jurkjes zouden aanslaan. En toen eenmaal die allereerste echte bestelling binnen kwam, pinkte zij een traantje weg van geluk. Want ondanks dat Van Trojen zelf LaDress ís en elke ontwerp zelf heeft gedragen, ervaren en beleefd, heeft ook zij haar onzekerheden gekend.


Joan

Inmiddels is gebleken dat haar ontwerpen bijzonder goed aanslaan. In haar gloednieuwe kantoor is een grote wand volledig behangen met alle lovende artikelen die er in de diverse grote modebladen over LaDress zijn gepubliceerd. Zowel in Nederland als ver daarbuiten. Het succes werd zelfs zo groot dat de familie Van Trojen het gevoel kreeg in 'een jurk' te wonen en er verhuisd moest worden naar een ruimer huis. En daar waar Simone eerst nog zelf met haar twee kinderen in de bakfiets de pakjes naar het postkantoor bracht, komt nu de postbode iedere werkdag een heuse vracht ophalen. En ook al voelt het voor Simone nog steeds als 'het begin', nu een kleine drie jaar later is ook het nieuwe huis te klein geworden om haar bedrijf te huisvesten. Een serieus kantoorpand annex atelier aan één van de Amsterdamse grachten biedt nu uitkomst.

Op de vraag hoe Simone haar succes ervaart, spreekt ze allereerst een overweldigend gevoel van dankbaarheid uit naar alle personen die haar de ruimte hebben geboden om haar hart te volgen, haar passie te beleven en haar hebben geholpen haar droom waar te maken.

In de afgelopen twee jaar heeft deze onderneemster zich weten te omringen met de juiste personen, mensen die haar met raad en daad bijstaan om zo te komen tot een succesvol bedrijf, dat ontstaan is vanuit een ogenschijnlijk verbluffend eenvoudig concept rondom het creëren van een perfect jurkje. Met een vernuftig ontwerp van een simpel ogende doorknoopjurk die het vrouwelijke silhouet accentueert aan de basis, biedt LaDress inmiddels een keur aan fijne must-have jurkjes. Zo zien we vrijwel ieder seizoen een nieuw jurkje verschijnen, dat zowel tijdloos als ultramodern blijkt te zijn.

Met een duidelijke, heldere visie, geeft Van Trojen haar collectie bovenal een persoonlijke touch mee. Haar lijn ideale jurkjes van vrouwen, voor vrouwen, dragen stuk voor stuk de naam van een bijzondere vrouw. Vrouwen, die wij allemaal - uit heden of verleden - kennen.


Noor

De jurken van LaDress zijn uitsluitend via internet te bestellen, maar desalniettemin met een keur aan services die je van een eerste klas boetiek zou mogen verwachten. En meer, want al bij de eerste aanblik van de site wordt duidelijk dat er met veel liefde en aandacht aan is gewerkt en de bezoeker voorzien wordt van alle denkbare informatie om tot een keuze te komen. En, wanneer je die keuze hebt kunnen maken, bezorgt de wereldwijde 'van-muis-naar-huis-service' jouw eigen LaDress thuis in een heerlijk luxe, handgemaakte LaDress box.

~Voor meer informatie kijk op: www.laDress.com~



Ella