Nieuws: Collectie ‘Daite’ van Tessa Koops

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Niet alleen de jassen van Daite zijn een hit, met een jurkje van dit hippe, vrolijke merk schitter je overal bovenuit. Zoals we van het altijd vrolijke Daite mogen verwachten, zijn de jurken en tuniekjes op originele wijze verfraaid met de allerfijnste prints.
Van een weelderige bloemenwereld tot een magische dierenprint, binnen de Daite collectie vloeien rafinesse en stijl op unieke wijze samen.

Mijn favoriet is een schattig jurkje met ruches en veel bloemen. Heerlijk meisjesachtig, maar toch vrouwelijk. Ik zie mezelf er al mee flaneren langs de boulevard deze zomer. Maar ook de andere jurken van deze ontwerpster mogen er zijn. Zo is er bijvoorbeeld een geweldige tuniek. Daarmee kun je de show stelen op het strand, maar het is ook trendy en wanner je het combineert met een spijkerbroek zelfs lekker stoer.


Mijn favoriet - lekker meisjesachtig

Een ongelooflijk breed aanbod aan prachtige jurkjes en tuniekjes heeft de zomercollectie van 2009. Je kunt er werkelijk alle kanten op: van een zonnig avondje stappen tot een middag stylish shoppen. En zelfs als je niet zo goed bent in het stylen met de juiste accessoires zie je er uit als een echte diva, want deze jurkjes zijn charmant en stijlvol tegelijk. Ik krijg helemaal zin in de zomer, laat die zon maar komen!


Kortom: met een paar mooie jurkjes of tuniekjes van Daite ben je deze zomer overal en op elke gelegenheid goed gekleed.

Kijk voor meer informatie op de website van Daite