Oprah wordt peetmoeder van Blue Ivy

Celebs door Redactie Ze.nl
Blue Ivy had het slechter kunnen treffen? Kersverse ouders Beyoncé Knowles en Jay-Z hebben niemand minder dan Oprah Winfrey uitgekozen als peetmoeder voor hun kleine spruit. Als peetvader heeft het stel voor Tyran Smith gekozen.

 
Beyoncé en Jay-Z zijn de laatste jaren ontzettend close geworden met de 57-jarige oud- talkshowkoningin. Het sterrenkoppel vond het een mooi gebaar om Oprah te vragen als peetmoeder voor hun een maand oude baby. Oprah laat aan Radaronline weten door het dolle heen te zijn met dit goede nieuws: ?Wat een eer dat ik de peetmoeder mag zijn van Blue Ivy! Ik ben dol op dat meisje en ik kan niet wachten om haar weer te zien.?

Gelukkig hoeft Oprah met haar drukke schema niet alleen de verantwoordelijkheid over de baby  te dragen. De beste vriend van de rapper, Tyran Smith, is uitgekozen als peetvader van Blue Ivy.
 
Het koppel is sinds 2002 samen en trouwden in 2008 in New York. Op de MTV Video Music Awards afgelopen augustus onthulde de succesvolle zangeres na haar optreden voor het eerst haar babybuikje. Op dat moment was zij al vijf maanden zwanger. De zangeres beviel op 7 januari van dochter Blue Ivy in een super-de-luxe suite in New York.