Cynthia Nixon scheert hoofd kaal

Celebs door Redactie Ze.nl
Cynthia Nixon, beter bekend als Miranda uit Sex and the City, heeft haar lange lokken ingeruild voor een kale kop. De 45-jarige actrice moest met de tondeuse aan de slag voor haar rol in de Broadwayproductie Wit.

Cynthia speelt in deze productie een terminale kankerpatiënte die chemotherapie moet ondergaan. De actrice overwon in 2006 zelf borstkanker, dus zij kan zich goed inleven in deze heftige rol.


Hoewel Cynthia geen moeite heeft met haar kale koppie, is de SatC-actrice wel van plan om haar haren weer terug te laten groeien na afloop van de productie. ?Ik was altijd al nieuwsgierig hoe ik er kaal uit zou zien. Ik vind het leuk, maar ik denk niet dat ik dit kapsel voor altijd houd.? Aan haar kale hoofd kleeft een groot nadeel: ze moet het elke dag scheren.

Cynthia Nixon is niet de eerste actrice die voor een (film)rol haar lange lokken heeft afgeschoren. Kijk mee voor meer haarloze actrices:

Demi Moore
Demi Moore schoor in 1996 haar mooie donkere lokken af voor de film G.I. Jane. "Vooral in het begin was het wennen, maar al snel vond ik het heerlijk zo?n kort koppie. Het scheelt in de ochtend veel werk", aldus de actrice.
 
Natalie Portman
Natalie Portman schoor voor de film V for Vendetta haar lokken eraf. "Het is dat ik voor mijn volgende film weer lange haren moest hebben, anders had ik dit model nog wel even willen houden. Heerlijk makkelijk!"

Wat vinden jullie van deze korte koppies? Zou jij het ook over hebben voor een filmrol?