Whitney Houston is platzak

Celebs door Vera
Whitney Houston is volledig blut. De 48-jarige zangeres heeft in een paar jaar haar hele fortuin erdoorheen gejaagd. Ze wordt momenteel zelfs onderhouden door haar platenmaatschappij. Kijk mee hoe dit heeft kunnen gebeuren...

In de jaren ?80 begon Whitney haar succes. Het ene na het andere album stond hoog in de hitlijsten. Whitney en The bodyguard waren onder andere titels van haar succesvolle albums. Het ging goed met haar carrière tot zij trouwde met R&B-ster Bobby Brown.

Vanaf 2000 ging het een heel andere kant op met de zangeres. Concerten en televisieopnames werden geannuleerd en voor interviews, fotoshoots en repetities kwam zij vaak pas uren later opdagen. Eind 2000 werden de zangeres en haar man betrapt met marihuana in hun bagage op een vliegveld in Hawaï. Het was vanaf dat moment duidelijk dat de zangeres verslaafd was aan drugs, ook al ontkende ze dat in eerste instantie.
 
Na jaren van geruchten was de scheiding tussen Houston en Brown in 2006 een feit. Hierna dook de zangeres de studio in om een nieuw album op te nemen. Na een aantal jaar van muzikaal experimenteren, met onder andere Alicia Keys, David Foster en Akon, was Houston in 2008 klaar om een comeback te maken. Het album I Look To You was met 2.5 miljoen exemplaren helaas niet te vergelijken met haar succes van de albums uit de jaren ?80 en ?90.

In 2010 bereikte de zangeres een dieptepunt. Na afloop van een concert in Brisbane, Australië, spraken de bezoekers van een 'grote teleurstelling'. Whitney zou haar hoge noten niet meer halen en een veel te lange pauze nemen tussen de nummers. Veel bezoekers gingen al voor het einde van het concert weg. Eén van de bezoekers riep: "Ze kan nog geen dooie rat vermaken. Ze zong niet één nummer fatsoenlijk." Hieronder kan je een stukje van het concert bekijken.


Anno 2012 gaat het nog slechter met de zangeres."Whitney's fortuin is weg. Platenbazen helpen haar te overleven met een voorschot op een nieuw album. Maar niemand weet wanneer dat album uitkomt", legt een bron uit aan RadarOnline. "Als niemand haar zou helpen, zou ze nu al dakloos zijn. Ze is hartstikke blut."

Wat vind jij van Whitney Houston?