Raven kwam er bij gynaecoloog achter dat hen hermafrodiet was

Celebs door Elsemieke

De Zomergasten-aflevering met Raven van Dorst, het programma waarin Janine Abbring drie uur lang met iemand over tv-fragmenten praat, trok zondagavond maar liefst 662.000 kijkers. En dat is ook niet zo gek, want Raven vertelt hierin hoe hen merkte dat hen hermafrodiet was.

Raven kwam er bij gynaecoloog achter dat hen hermafrodiet was

De Zomergasten-aflevering met Raven van Dorst afgelopen zondag was de één na best bekeken aflevering van het hele seizoen. Raven vertelde namelijk hoe hen merkte dat hen intersekse is. Pas na een bezoek aan de gynaecoloog kwam de presentator erachter wat hun al die jaren niet verteld was. "Ik heb altijd gedacht dat er iets mis met me was", zegt Raven over tegen presentatrice Janine Abbring. Pas halverwege diens twintiger jaren kwam Raven er bij een bezoek aan de gynaecoloog achter 'hoe het echt zat'. 

Raven is hermafrodiet

"Ik had pijn, want mijn ex-vriendin had destijds heel lange nagels", verklaart Raven haar bezoekje aan de gynacoloog. "Hij zei toen 'ik wil je graag onderzoeken, want ik heb nog nooit een hermafrodiet in mijn stoel gehad.' Ik wist meteen wat hij bedoelde", zegt Raven. "Er is nooit echt duidelijk gezegd 'dit is wat er aan de hand is met jou.' Maar op dat moment in die stoel viel het kwartje", vervolgt de presentator. "Dat werd me toen hardhandig voor m'n gezicht gehouden.'"

Woont Raven van Dorst echt op een boerderij?