Petri uit B&B Vol Liefde over vele haatreacties: “Deed me meer dan ik had gedacht”

Media door Zita

B&B Vol Liefde is al een tijdje afgelopen, maar de kandidaten zitten nog vers in ons geheugen. Ook Petri, die te zien was in een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst, zijn we nog lang niet vergeten. We kennen haar van haar kille en directe houding in liefdesprogramma, maar juist om deze houding kreeg zij ook een hoop haatreacties. Dat gunnen we natuurlijk niemand, want het deed Petri meer dan ze van tevoren had gedacht.

Petri in B&B Vol Liefde

Wanneer Petri en Raven in de auto zitten, opent Raven het gesprek over haar deelname in B&B Vol Liefde. Petri vertelt dat ze zichzelf had opgegeven om ‘een leuke vent’ te leren kennen. Ze kon hier namelijk wel wat hulp bij gebruiken en vond de manier van reality bij B&B Vol Liefde wel bij haar passen. Tijdens het programma komen de kijkers er al snel achter dat Petri een 'direct' karakter heeft. Ze komt over als een kil persoon en het lijkt erop dat ze liever voor zichzelf kiest dan dat ze openstaan voor een nieuwe partner.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Petri zorgt voor ongemakkelijke date met Thomas: "vind jouw uiterlijk niet aantrekkelijk"

Haatreacties

Wanneer Raven aankaart dat Petri een hoop heftige reacties kreeg op haar deelname, bevestigt Petri dit. “Er werden naar mij persoonlijk haatberichten gestuurd, via mail, sms” vertelt Petri. Als Raven vraagt wat voor berichten dit dan waren, zegt Petri: “Van alles, dat wil je niet weten. Dat ga ik niet eens herhalen. Gewoon allemaal kutzooi.”

Dat soort reacties zijn absoluut niet leuk om te krijgen, dus vraagt ook Raven wat dit met Petri deed. “Eerst dacht ik, ik ken die mensen niet, die mensen kennen mij niet. Maar pas weken later merkte ik dat het me meer gedaan had dan ik had gedacht” zegt Petri. Het was zelfs zo vervelend voor Petri, dat de haatreacties het plezier van de opnames overschaduwde. Pas toen het weken later wat rustiger werd, keek ze weer met meer plezier terug op de opnames.

"Zo ben ik!"

Deels begreep Petri wel waar de haatreacties vandaan kwamen, maar het is nooit fijn om zulke rotreacties naar je hoofd geslingerd te krijgen. Ze weet dat ze een heel direct persoon is, maar ze vindt het jammer dat er maar een klein stukje van wie zij is vertoond is. “Ik ken mezelf goed en ik ken ook mijn tekortkomingen. Je hoeft bij mij nooit af te vragen: wat bedoelt ze nou? Zegt ze wel echt wat ze denkt? Je weet bij mij altijd waar je aan toe bent” vervolgt Petri. En zo is het!

Petri sluit het gesprek af door aan te geven dat ze op dit moment niet op zoek is naar een partner. “Ik ben er ook een beetje klaar mee” zegt ze. En dat begrijpen we maar al te goed. You rock, Petri! Met, of zonder man.