Scheiding Kim Kardashian live op tv

Celebs door Redactie Ze.nl
Scheidingen zijn al heftig genoeg, maar Kim Kardashian doet er nog een schepje bovenop: haar scheiding met ex-lover Kris Humphries is live te volgen op televisie. Wij denken maar één ding: moet dit nou echt?

Dat er tegenwoordig om een poep en een scheet gescheiden kan worden, is iedereen bekend. Zeker in celebrityland lijken deze break-ups de makkelijkste zaak van de wereld te zijn. Kim maakt er nu helemaal een potje van: haar scheiding zal live te volgen zijn op de televisie. Het huwelijkssprookje van de twee tortelduifjes spatte na 72 dagen (!) al uiteen. De realityster vroeg een scheiding aan vanwege ?onverzoenbare verschillen.?

Kris ziet de zaak heel anders: hij denkt dat het nooit Kim haar bedoeling is geweest om lang met de basketbalspeler getrouwd te blijven. Ze deed het volgens hem maar om één ding: de kijkcijfers van haar realityshow. Hij wil het huwelijk nu laten annuleren op grond van fraude. De scheiding belooft dus een grote zaak te worden! Wat de hele wereld gezellig kan volgen op tv...

Wat volgens advocaten in Kim haar voordeel staat is dat ze op huwelijkste voorwaarden is getrouwd. "Waarom zou ze hier zo veel energie in hebben gestoken, als ze na een paar maanden toch weer van plan was om te scheiden?", aldus een van de advocaten. Tja, guess we'll never know.

Wat vind jij van dit spektakel? En ga jij kijken?