Het hele jaar door valentijn

Relaties door Stephanie
Wanneer je al langere tijd een relatie hebt, wordt het steeds moeilijker om je lover te verrassen. Valentijn is natuurlijk niet de enige dag waarop jullie elkaar de liefde bewijzen... Hier wat tips voor het hele jaar door!

Het is belangrijk voor je relatie dat je met z'n tweeën dingen blijft ondernemen. Zoals gezellig samen naar de bioscoop of een etentje in jullie favoriete restaurant. Maar soms zorgen drukte op het werk of andere verplichtingen ervoor dat tijd voor jullie samen in het gedrang komt. Een mand vol met een jaar lang aan verschillende dates is dan ook een mooi gebaar naar je vriend toe. En het zorgt er meteen voor dat jullie voorlopig nog niet zijn uitgedate!


Creëer een datemand

Koop een rieten mand en twaalf A4-enveloppen. Schrijf op elke envelop een maand en stop hier een date in. De afspraakjes kunnen natuurlijk buiten de deur plaatsvinden, maar ook gewoon thuis. Open aan het begin van de maand samen de envelop en kies dan een datum waarop jullie het geplande ondernemen. Zo heb je elke maand iets leuks om naar uit te kijken. En weet je zeker dat, naast spontane dates natuurlijk, er tijd wordt vrijgemaakt om samen door te brengen.

Ga bij jezelf na met welke dates jij je vriend wil verrassen. Misschien kan je plannen wat jullie op het eerste afspraakje hebben gedaan. Of koop kaartjes voor het museum waar hij al tijden naartoe wil.

Ter inspiratie
Wanneer is de laatste keer dat jullie uitgebreid samen onder de douche of in bad zijn geweest? Maak van je eigen huis een Home Spa en geef hem op de datekaart keuze uit vijf behandelingen. Van een relaxte voetbehandeling om compleet te ontstressen tot een full body massage met wie weet een happy end. Op die manier ben je lekker met elkaar bezig. Voor deze date hoef je alleen beautybenodigdheden in huis te halen. De date kost dus hooguit 20 euro en je krijgt er een hoop plezier voor terug.


Dat bowlen zo saai nog niet is bewijst deze date. Reserveer een baan in het bowlingcenter en schrijf van te voren allebei op een kaartje wat de verwachtingen van elkaars score zijn. Op de achterkant schrijf je welke ?prijs? degene die wint in ontvangst mag nemen. Na het bowlen berekenen jullie het verschil tussen de geschatte verwachtingen en de uiteindelijke scores. Wie het minste verschil heeft, mag eenmaal thuis de beloning in ontvangst nemen.

Gezelschapsspellen zorgen voor een dosis competitie in de huiskamer. Maak het doorgaanse spel wat spannender door een chocoladeversie aan te schaffen. Zorg daarna voor een leuke film met een bak popcorn en kruip lekker tegen elkaar aan op
de bank.

 
Verras jij je lief het liefst op Valentijnsdag of juist op een willekeurige dag?