Youth Code Luminizer laat jouw huid stralen: Vraag een gratis sample aan!

Gezicht door Redactie Ze.nl

Een stralende en egale huid: de droom van elke vrouw! Helaas laten oneffenheden de huid doffer lijken. De nieuwe innovatie van L?Oréal Paris, Youth Code Luminizer, geeft jou je jeugdige look terug!

Als kind had ik een prachtig effen en stralend huidje. Maar naarmate ik ouder werd, veranderde dat helaas. Pigmentvlekjes, littekens van mijn acné-puberperiode, rode vlekjes en andere onverklaarbare oneffenheden maakten mijn huid in de loop der jaren doffer, ?ouder? en minder stralend. Een schrale troost: ik ben niet de enige, want veel vrouwen hebben hier last van!



Let there be light

Maar gelukkig kunnen we er nu iets aan doen, want L?Oréal Paris komt met de Youth Code Luminizer. Deze nieuwe lijn, verkrijgbaar in een dagcrème (? 19,99) en een serum (? 23,99), reguleert de pigmentatie om het ontstaan van nieuwe donkere vlekjes te beperken en bestaande te vervagen. Ook het gebrek aan helderheid en de onregelmatige teint worden aangepakt. Youth Code Luminizer is geschikt voor vrouwen vanaf 25 jaar.

Hoe het werkt? Donkere vlekjes absorberen het licht in je gezicht waardoor deze minder egaal lijkt, minder straalt en zelfs ouder kan lijken. Door donkere vlekjes te vervagen en de huid te voorzien van een nieuwe lichtbron, wordt deze egaler en stralender. En dat is precies wat Youth Code Luminizer doet.



Dit is te danken aan twee bijzondere ingrediënten: Lumi-GEN (een combinatie van vier ultrakrachtige biologische actieve ingrediënten) en Andersen Liquid (een concentraat dat het optische effect van licht activeert). Na één druppel straalt de huid al; na één week vervagen vlekjes en lijntje en na één maand is de huid egaler, stralend en zichtbaar jonger.

Probeer het zelf!
Benieuwd geworden? Je kunt nu een gratis sample van het Youth Code Luminizer serum aanvragen op de Facebook-pagina van L?Oréal Paris.