Softe man aub!

Relaties door Redactie Ze.nl
De man die meehuilt bij zielige films, die avondenlang wil knuffelen op de bank en mee gaat winkelen: zo zien wij vrouwen het graag! Uit onderzoek blijkt dat 90% van de vrouwen een softe man verkiest boven de oerman.

Uit onderzoek van het ijsmerk Haägen-Dazs blijkt dat maar liefst negen op de tien vrouwen een softe man verkiest boven een 'echte' man! Waarom? Heel simpel: vrouwen vinden het tegenwoordig steeds belangrijker dat hun partner zich kan inleven in wat belangrijk is voor hen. Dit kan zowel op het gebied van uiterlijk of hobby's zijn.

Een man die zichzelf slecht verzorgt of geen inlevingsvermogen heeft, kan wat betreft de vrouwen het liefst vandaag nog zijn koffer pakken! ?Ik wil een man die mij begrijpt. Ik wil geen partner die alleen maar bezig is met auto's of sporten. Nee, ik wil een man die ook geniet van een dagje naar de spa! Heerlijk toch??, aldus een van de vrouwen.

Wie dan de ideale softe man is in onze ogen? David Beckham mag zichzelf de winnaar noemen: gevoelig, maar met een lekker lijf. Zo zien wij onze mannen het liefst!

Verkies jij een softe man boven een oerman?