WIN: Boek Miss Communicatie

Winacties door Krista
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Journalist Didi komt in een groot mysterie terecht wanneer zij voor een nieuw artikel research doet. Dat niet iedereen eerlijk is op internet, blijkt maar weer in het nieuwe boek Miss Communicatie van Astrid Harrewijn. Je kunt ?m nu winnen op Ze.nl!

Het verhaal

Journaliste Didi woont samen met haar twee beste vriendinnen Lein en Iris. Al tien jaar delen zij lief en leed en hebben zij samen de grootste lol. Didi werkt aan een artikel over Twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn verdwenen uit alle sociale netwerken, ruikt ze een primeur.

Voor research gaat ze met haar huisgenoten Lein en Iris naar een Twitter-party in Noordwijk ? tegelijk het perfecte excuus om een ouderwets feestje te bouwen. Op de dansvloer loopt Didi de knappe Joep tegen het lijf en is ze op slag verliefd. Maar iets klopt niet aan Joep... Terwijl haar vriendinnen toe zijn aan een nieuwe stap in hun leven, stort Didi zich op haar artikel en ontdekt ze de schokkende waarheid.

En?
Vanaf het begin werd ik gelijk gegrepen door het verhaal. De personages worden goed uitgelicht en je zit meteen middenin het leven van de meiden. De onderlinge verhoudingen zijn duidelijk voelbaar en dat maakt het boek pakkend. De gebeurtenissen in Miss Communicatie hebben zoals in vele chicklits met liefde, werk en het leven te maken. Wat ik verrassend vond aan het boek is dat naarmate het boek vordert er een steeds onheilspellender verhaal naar boven komt. Je wordt als lezer ergens naartoe geleid, maar waarheen is totaal onduidelijk totdat je er ineens middenin zit en alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Dit is iets wat ik bij andere chicklitboeken nog niet heb ervaren. Kortom: Miss Communicatie is een superleuk boek om te lezen, het is goed geschreven en het heeft een spannend tintje. Na het lezen van dit boek van Astrid Harrewijn ben ik nieuwsgierig geworden naar de rest van haar boeken!

Ze.nl mag 5 exemplaren van het boek Miss Communicatie weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 16 april.


Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop het boek dan alvast online! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl!