Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

Mannenpanel: Vrouwen poepen roosjes?

Wij vrouwen praten honderduit over mannen en al hun rariteiten. Maar mannen hebben ook wel het nodige te bespreken als het om ons gaat. Daarom hebben we een mannenpanel opgericht die al onze brandende vragen zullen beantwoorden!

Mannen kunnen sexy, charmant, grappig en zorgzaam zijn, maar ook totaal onbegrijpelijk! Daarom hebben we een panel in het leven geroepen, zodat we onZe mannen regelmatig het hemd van het lijf kunnen vragen over seks, relaties, ruzies en vrouwenkwaaltjes. Zullen we dan eindelijk weten wat er in hun hoofd omgaat?

Veel vrouwen hebben het idee dat zij altijd maar lekker moeten ruiken, glad en zacht (geschoren) moeten zijn en geen vieze boeren en winden mogen laten. Maar in hoeverre zijn deze gedachten realistisch? Vinden mannen het echt erg als hun vriendin een keer een flinke ?bush bush? laat staan en met de deur open een grote boodschap doet?

In hoeverre moeten dames altijd schoon, glad zijn en lekker ruiken volgens jullie?

Tim: ?Mijn vriendin hoeft wat mij betreft niet bij elke douchebeurt haar Gilette-Venus mee te slepen, maar een flinke bush-bush rond de schaamstreek is het andere uiterste. Ik eis enige lichamelijke verzorging en daar hoort het onderhouden van de schaamstreek, benen en oksels ook bij ja. Dat wil uiteraard niet zeggen dat ik door een verdwaalde spriet hier en daar volledig uit mijn vel schiet. Wat poepen en plassen betreft: in mijn mooiste dromen doen vrouwen daar niet aan, maar helaas... Ook vrouwen zijn mensen die gewoon af en toe hun behoefte moeten doen en niet altijd hun windjes en boeren kunnen ophouden. Zolang het niet structureel gebeurt kan ik een klein windje of boertje best door de vingers zien, al gaat het laten liggen van je zojuist gebruinde trui in de pot wel echt te ver??

Dennis: ?Vroeger hield ik mezelf voor dat vrouwen niet poepen en altijd naar bosviooltjes ruiken, maar in de loop der jaren heb ik een iets realistischer beeld gekregen van de werkelijkheid. Net als mannen moeten vrouwen zich ook zo nu en dan even helemaal kunnen laten gaan, even 'schijt' hebben aan de maatschappij, het lijkt me niet gezond om 24/7 de regels van de glossy's na te leven. Maar laat het geen gewoonte worden! ;-)?

Marc: ?Ik vind het heel leuk als mijn vriendin (oké we zijn getrouwd, maar we krijgen allebei ?mijn man? of ?mijn vrouw? nog niet over onze lippen) er leuk uitziet en lekker ruikt als we op stap zijn of uiteten gaan. Thuis mag dat zeker ook, maar als we op de bank liggen vind ik het eigenlijk net zo leuk als ze gewoon lekker in joggingbroek naast me ligt. Ze hoeft niet persé te stinken, maar ik neem aan dat ze dat andersom ook niet echt relaxt vindt. Dus boeren en winden, nee, maar dat doe ik ook niet waar zij bij is. Ze hoeft zich echt niet elke dag te scheren, ik heb al moeite om 1x per week m'n eigen baard onder handen te nemen. Helemaal kaal vind ik eerlijk gezegd niks, maar een enorme bush al helemaal niet, het hoeft niet boven de broek uit te komen zeg maar. En de wc-deur dichthouden graag, toch lekker even een momentje voor jezelf? Kortom: ze moet zelf ook een beetje kunnen relaxen als ze thuis is...?

Corné: ?Wat mij betreft zeer realistisch. Zeker tijdens de eerste dates of aan het begin van de relatie. Als de vrouw na drie jaar verkering ook eens wat laat ontsnappen wil ik nog wel een oogje dichtknijpen. Mannen zijn toch beesten? Dan mogen ze zich daar ook wel naar gedragen, af en toe. Vrouwen willen toch altijd als prinsessen worden behandeld? Als een man zegt dat 'ie moet 'schijten' wordt dat nog weleens gewaardeerd. Vrouwen die keurig excuseren om even een grote boodschap te doen worden al gauw vies aangekeken. Ook door mij. Ik kan daar niets aan doen. Ik walg eigenlijk een beetje bij de gedachte. Hopelijk ben ik niet de enige.?

Tom: ?De mens produceert gemiddeld 0,5 tot 1,5 liter darmgas per dag in 12 tot 25 scheetjes. Dat vrouwen dus geen scheten laten is (helaas) onrealistisch. Ruiken, glad en zacht (geschoren) zijn echter wel onderdelen waar wat aan te doen is en maar goed ook. Ik vind het belangrijk dat een vrouw zichzelf goed verzorgt. Wat ze in het bijzijn van haar vriendinnen doet moet ze lekker zelf weten, maar in mijn bijzijn vind ik het toch wel erg prettig als alles tiptop in orde is. Dat hoeft overigens niet te zeggen dat ik het niet aantrekkelijk vind als ze in haar chill-outfitje op de bank zit.?

Bekijk ook de vorige edities van de mannenpanels!