Durf te dragen: De fluo legging

Mode & trends door Verena
Dat neonkleuren deze zomer helemaal hot zijn, hoeven we niemand meer te vertellen. De neonkleurige broeken, shorts, blazers, schoenen en accessoires vliegen je om de oren. Er is nu een nieuwe trend: de fluo legging!

Deze nieuwe trend kun je op allerlei manieren dragen: van casual tot smart. Het vergt alleen wel wat mode-oplettendheid!  Gebruik daarom onderstaande stylingtips voor het dragen van een fluo legging zonder eruit te zien als een glow-in-the-dark stick.


Tone them down

De fluo legging is leuk en passend voor in de zomer. De felle kleuren doen het fantastisch met een zongebruinde huid! Maar pas op: bij het dragen van fluo leggings kan de kleur erg over de top zijn, dus zorg dat je ze combineert met andere kledingstukken die neutraal zijn. Zwart is de ideale kleur om te dragen met fluo, maar andere kleuren werken ook goed. Denk aan wit, grijs, blauw of bruin. De truc is om het felle van de legging te compenseren met een rustige basiskleur.

Mix and Match
Je kan de fluo legging ook combineren met een top waarin een felle kleur verwerkt is. Maar zorg dan dat de basiskleur van de top neutraal is en dat de felle kleur terugkomt in de details van de top. Zorg ook dat het kleurgebruik in de top compenseert met de kleur van de legging. Of draag een top in dezelfde kleurtint als de legging.

Accessoires
Kies zorgvuldig accessoires bij het dragen van een fluo legging. Houd je accessoires rustig en kies voor basiskleuren als zwart en bruin. Dit geldt ook voor schoenen. Vermijd het dragen van heldere multi-gekleurde schoenen die de aandacht naar zich toe trekken. Maar ga voor chic zwart of bruin.



Vind jij deze leggings Hot or Not?