WIN: Leren jasje van goosecraft

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Elke vrouw zou in het bezit moeten zijn van een goed leren jasje. Ze zijn stoer maar toch ook sexy, gaan lang mee en raken nooit uit de mode. Je maakt nu kans om een exemplaar van leermerk goosecraft te winnen!

Nog niet bekend met goosecraft? Dan is het nu de hoogste tijd om kennis te maken met dit fijne merk! goosecraft is een Nederlands leerlabel dat in 2006 is opgericht en inmiddels ook internationaal geliefd is. Hun doel: iedereen voorzien van hét ultieme leren product! En daar slagen ze met vlag en wimpel voor. Ze maken prachtige tassen, leggings, rokjes en vooral heel veel mooie leren jasjes. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit: het leer is soepel en zacht en ze bevatten unieke details. En het allerleukste van leren jasjes is: hoe langer je ze draagt, hoe mooier ze worden. Je kunt er dus nog jarenlang van genieten, want ze raken nooit uit de mode!



Deze lente/zomer komt goosecraft met een uitgebreide nieuwe collectie. Binnen de reguliere goosecraft-collectie zijn er de thema?s Denim Fever, Colourstriking meets Easy Rider en Retro Revival. Binnen de high-end boutiquelijn goosecraft gallery staan Safari Chic en In The Mix centraal. Nieuw in deze collectie zijn jasjes die van leer én van stof zijn gemaakt. Kortom: wil je een mooi leren jasje aanschaffen: goosecraft is the place to be!



Kijk voor meer informatie op de website en Facebook-pagina van goosecraft.

Heb jij nog geen leren jasje aan jouw kapstok hangen (shame on you) of wil jij er nog graag ééntje bij, doe dan snel mee met deze winactie! Wij mogen de ?L308? weggeven uit de high-end boutiquelijn goosecraft gallery (ter waarde van ? 299,95) in een maat naar keuze. Dit jasje is bestaat uit leer én stof.

Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. Meer kans maken? Like dan de Facebook-pagina van goosecraft! Onder elke 250 Facebook-likers wordt een tas of jas weggeven, dus zo maak je dubbel zo veel kans! De prijsvraag loopt tot en met 9 april 2012.