Vrouw pakt vaak koffer van man in

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Als het op het kiezen van kleding aankomt, dan kunnen veel mannen niet zonder de hulp van hun vrouw. Ook bij het inpakken van hun koffer zijn wij vaak nodig: meer dan één op de drie mannen laat zijn koffer inpakken door zijn vrouw.

 
Veel mannen kunnen in de ochtend geen keuze maken in wat zij aan moeten trekken, laat staan dat ze wel weten wat ze voor een week vakantie mee moeten nemen! Gelukkig zijn wij vrouwen daar om ze te hulp te schieten. Wij zijn er namelijk wel goed in. Binnen een aantal uur pakken wij de koffers van het hele gezin in. Wat nou, moeilijk? 


Uit onderzoek van de vakantiewebsite Reisgraag.nl is gebleken dat 37,7% van de mannen zijn koffer in laat pakken door zijn vrouw. Opvallend is wel dat er een generatieverschil lijkt te zijn. Mannen tot 35 jaar pakken vrijwel allemaal zelf hun eigen koffer in, maar mannen van 36 jaar en ouder vinden het maar moeilijk: ruim één op de drie mannen laat dit liever aan hun vrouw over.

Toch pakken vrouwen de koffer van hun lieftallige man niet altijd helemaal goed in: een vrouw vergeet in 21,2% van de gevallen iets belangrijks in de koffer te stoppen. De meest vergeten spullen zijn sokken, onderbroeken of een scheermachine. Aaargh! Dan maar winkelen in de vakantie of de mannen moeten volgende keer gewoon zelf hun koffer inpakken...

Pak jij de koffer van je man in?