Zo vind je jouw droomman!

Relaties door Verena
Al je vriendinnen uit je vriendinnengroep raken aan de man, maar jij bent nog steeds aan het wachten tot Prins Charming aan komt galopperen. Ben je het wachten meer dan zat? Spring dan zelf met behulp van deze tips in het zadel!

 
Nobody?s perfect
De perfecte man bestaan niet, net zomin als dat jezelf perfect bent. Iedereen heeft wel iets waarover hij of zij minder gelukkig is, of zich zelfs schaamt. Zo ook je toekomstige partner. Neem de tijd om te praten met mannen, die je normaal niet zo snel zult aanspreken, ook al hebben ze misschien de verkeerde kleren aan of niet het juiste kapsel. Laat de teugels wat vieren en je zult versteld staan wat voor leuke mannen je zo tegenkomt. Misschien is Mr. Right wel die grappige buurman of de mysterieuze man op je werk. Niemand is perfect...dus ook de man niet!


Weet wat je wil

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je weet wat je zoekt in een man. Wat is voor jou belangrijk en wat niet? Laat je daarin niet beïnvloeden door vriendinnen of door je moeder. Want jij moet tenslotte met deze man leven. Als je weet wat je wilt, kan je gericht zoeken en kun je jouw droomman ook echt vinden. Is bijvoorbeeld sportiviteit of een goede uiterlijke verzorging een belangrijke criteria? Ga naar de sportschool. Ben je meer op zoek naar een sociaal gezelligheidsdier? Ga naar de kroeg. Of  heb je liever een dierenliefhebber? Ga naar het park. Daar kan je Mr. Right zomaar tegen het lijf lopen, terwijl hij zijn hond aan het uitlaten is.

Zie er goed uit
Je weet nooit wanneer je jouw droomman tegenkomt; dit kan zomaar in de supermarkt zijn. Of reis je elke dag met de trein of met de bus? Wrijf dan de slaap grondig uit je ogen, want ook hier kan je de ware tegenkomen. Zorg altijd dat je er soort van verzorgd bij loopt en houd je ogen open!


Maak een verpletterende indruk

Niets is zo erg dan pijnlijke stiltes. Stel je voor: je hebt jouw droomman ontmoet en vervolgens kun je geen woord uitbrengen, word je knalrood en kun je alleen maar een beetje onnozel lachen. Deze nachtmerrie kan je voorkomen door het nieuws te volgen, leuke grapjes te onthouden en te bedenken dat hij ook maar een mens is en dat hij misschien wel net zo zenuwachtig is om met jou te praten. Maak je dus niet te druk en zorg dat je opvalt. Dan is de kans veel groter dat hij jou onthoudt!

 Heb jij nog een goede tip voor ons in petto?