Zo scoor je een miljonair!

Relaties door Xandra
Hippe feestjes, lange shopsessies en in de vakantie op een luxe jacht richting Saint Tropez. Klinkt goed toch? Dit kan zomaar jouw toekomst zijn. Mits je een miljonair aan de haak slaat natuurlijk. Maar hoe scoor je zo iemand? Nou, zo dus!

Iedereen kent het waarschijnlijk wel: geldzorgen. Niets zo vervelend als je halverwege de maand het saldo op je bankrekening al flink richting de nul ziet gaan, terwijl er nog heel wat dagen over zijn tot je salaris gestort wordt. Toch zijn er mensen op deze wereld die dit gevoel niet kennen. Wie? Miljonairs. Zij zitten in het zonnetje in de tuin van hun super-de-luxe villa op het prachtige Ibiza aan een glas champagne te nippen.

Natuurlijk willen wij allemaal ook wel tot die groep behoren, maar waarschijnlijk is er geen topcarrière in het vooruitzicht, worden we niet ontdekt als de nieuwe Britney Spears en zit ook een loopbaan à la socialite Kim Kardashian er niet in. Een oplossing voor dit probleem ligt misschien wel meer voor de hand dan je denkt. Het is namelijk vrij simpel: scoor een miljonair. Een sugar daddy die je alles geeft zolang jij er lief bij glimlacht of een rich kid die papa af en toe eens heel lief aankijkt.

De plaats
Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is toch zeker de moeite waard om te noemen. Zorg dat je op een plek bent waar veel rijke mensen komen. Zo weet je zeker dat er genoeg potentiële kandidaten rondlopen en - niet onbelangrijk - dat ze ook echt miljonair zijn. We willen alle pijn en moeite natuurlijk niet verspillen aan een arme sloeber. Plaatsen waar je miljonairs zou kunnen ontmoeten zijn bijvoorbeeld het casino, de P.C. Hooftstraat of de jaarlijks terugkerende Miljonair Fair.

De kleding
Een zeer belangrijk punt. Natuurlijk is innerlijk belangrijker dan uiterlijk, maar we weten allemaal dat mannen eerder afstappen op een Sylvie van der Vaart dan een ma Flodder. Zorg dus dat je smaakvol en fashionable gekleed gaat, maar let wel op je figuur. Een maatje meer is niet erg, maar ga dan niet in een skinny jeans met naveltruitje lopen. Kies ook niet voor een goedkoop H&M?etje, maar investeer in een luxe garderobe. Het moet natuurlijk niet van je af stralen dat je op zoek bent naar een rijke man. Doe alsof je zelf rijk bent en zijn geld helemaal niet nodig hebt. Altijd goed qua kleding is een mooie Little Black Dress in combinatie met een paar sexy hoge hakken.


De truc

Je bent omringd door miljonairs, draagt een geweldige outfit en je make-up zit prachtig. Wat nu? Oogcontact zoeken is belangrijk. Zonder oogcontact weet een man immers niet dat je geïnteresseerd bent en geloof het of niet, miljonairs zijn net als normale mannen en willen dus ook echt geen blauwtje lopen. Slecht voor het ego. Gelukt? Dan is de truc om te wachten tot hij op je afkomt. Laat hem het gesprek beginnen, praat niet teveel en laat hem ook vooral denken dat hij in control is. Erg belangrijk: ga niet gelijk de eerste avond met de man naar bed. Dit zorgt ervoor dat hij zijn interesse in jou verliest en je juist goedkoop over komt. Niet echt marry material...

Heb jij weleens een miljonair aan de haak geslagen?