Lifestyle / Celebs
Celebs

Beyoncé zonder make-up

Reageer 0
We zien het niet vaak, maar ter ere van World Humanitarian Day 2012 is Beyoncé met een blote-billen-gezicht vastgelegd op beeld. Zonder make-up verschijnt ze in een promofilmpje voor het goede doel.

Komende zondag, 19 augustus 2012, is uitgeroepen tot World Humanitarian Day. Deze dag moet ons er bewuster van maken dat er een heleboel mensen in de wereld zijn die het een stuk slechter hebben dan wij. Beyoncé probeert haar steentje bij te dragen door eens niet in de gebruikelijke glitter en glamour te verschijnen. We like!


Beyoncés hit I Was Here is uitgeroepen tot themalied van het goede doel, wat er uitstekend bij past: ?Do one thing for another human being, nothing is too small?, spreekt de zangeres. ?It begins with each of us. Make your mark and say ?I was here?.?

Wat vind jij van dit uitzonderlijke optreden van Bee?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 9 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Oatifix

  Dit is inderdaad wel een blote-billen-gezicht, in vergelijking met wat ''sterren'' normaal op hun gezicht (laten) smeren, maar volgens mij heeft ze hier en daar nog steeds make-up op..

 • marilyn

  Marilyn. Ook zonder make up is Beyonce nog altijd een bijzonder mooie vrouw. Om jaloers op te worden... zucht...

 • Cheyennex

  @Alexanouk
  Nou, ik mag voor je hopen dat je er met foundation, lipgloss, oogschaduw, mascara en wenkbrauwpoeder er niet nog steeds niet goed uit ziet, want volgens mij kan iedereen er met 'zo weinig' make-up goed uitzien =P
  Ik vind het heel erg dat men ons wil laten geloven dat Beyonce er zo zonder make-up uit zou zien. Dit kan best wel het zelfvertrouwen van sommige meisjes/vrouwen schenden, omdat ze hierdoor denken dat het normaal is om er zo opgemaakt uit te zien zonder je op te maken.

 • alexanouk

  Bijna laat ze ons geloven dat ze make-up loos is deze meer dan prachtige vrouw.
  WOW .....ik mocht willen dat ik er met zo weinig make-up zooooooooo goed uit zou zien :-)
  Het initiatief is natuurlijk te mooi voor woorden !!!!!

 • Vlinder

  Misschien niet helemaal make-uploos maar in ieder geval niet dichtgeplamuurd. Er zijn in d'r nek en kin wel wat moedervlekjes te zien, die je normaal niet bij d'r ziet denk ik. Ze ziet er mooi uit zo.

 • Dionne

  Prachtig initiatief, maar make-uploos... Nee. Duidelijke lipgloss en oogschaduw en of foundation of een gefotoshopte huid...

 • Alet

  Inderdaad, zo blotte-billen is dit niet. Wel mooi naturel.

 • doegie_anne

  Ze heeft sowieso foundation, lipgloss en mascara op

 • Claudia

  Ziet er niet echt uit alsof ze geen makeup op heeft hoor

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen