Hoe je indruk maakt op zijn vrienden

Relaties door Petra
De matties van je nieuwe lover krijg je er gratis en voor niets bij. Zijn vrienden zijn namelijk errug belangrijk voor hem. Je kan er dus maar beter voor zorgen dat jij bij ze in de smaak valt. Lees hier hoe!

Wij snappen best dat het moeilijk is om indruk te maken op de vrienden van je lover. Daarom hebben wij wat tips voor je, zodat je helemaal in de smaak zal vallen.

Gebruik je humor
Het is niet alleen belangrijk om de grapjes van een man grappig te vinden, je moet ook grappig zijn! Met gevoel voor humor kun je heel veel bereiken. Zo kun je ongemakkelijke situaties weglachen en kun je er een gemeenschappelijke band mee creëren. En als je af en toe eens lekker de spot kan drijven met je vriend, zullen zijn vrienden dat alleen maar kunnen waarderen.


Laat hem quality time met zijn vrienden hebben

Niets is zo a-sexy als een claimende vriendin. Gun je vriend zijn momenten met zijn vrienden. Natuurlijk heb jij ook je knusse momentjes met hem nodig, maar laat hem zijn wekelijkse kroegavondje hebben. Daar wordt je vriend immers erg happy van. Jij wordt toch ook happy van je vriendinnenavondjes? Zijn vrienden zullen je er ook dankbaar voor zijn.

Introduceer je single vriendinnen
Combineer eens een vriendinnenavondje met een mannenavondje. Wedden dat zijn vrienden het kunnen waarderen als jij je lekkerste vriendinnen een keer meeneemt? Waarschijnlijk zullen ze er nog lang over napraten en wie weet willen ze de volgende keer weer met jou en je vriendinnen op stap. Want ja, mannen..!


Wees geïnteresseerd

Waarschijnlijk hebben jij en zijn vrienden weinig gemeen. Dus in plaats dat jij hen suf lult over wat jou allemaal interesseert, kun je beter vragen wat hen interesseert. Door vragen te stellen krijgen ze het gevoel dat jij je best doet om te integreren in hun leven. Zo weten ze dat jij je relatie met je vriend serieus neemt, omdat je moeite doet om hen te leren kennen.

Geef je vriend de ruimte
Als jij constant om je vriend heen hangt, geef je het gevoel alsof je op elk aspect in zijn leven controle wil houden. Dat gaat opvallen bij zijn vrienden en daar zullen ze je niet om waarderen. Sterker nog, elke keer dat ze bij jullie in de buurt zijn zullen ze zich erg ongemakkelijk voelen.

Kortom, houd je aan de bovenstaande regels, keep it cool en je zult geen problemen ervaren met het indruk maken op je de vrienden van je vent!

Hoe wind jij de vrienden van je vriend om je vingers?