Kimberley Klaver breekt neus bij 'Sterren Springen'

Celebs door Redactie Ze.nl

Het springavontuur is voorlopig van de baan voor Kimberley Klaver. Afgelopen dinsdag brak ze tijdens een training voor het schoonspringprogramma haar neus. De 26-jarige actrice is geopereerd aan haar verwondingen. 

Kimberley kreeg bij een sprong haar knie tegen haar neus. Ze is helaas uitgeschakeld voor de halve finale van de show, die aankomende zaterdag plaatsvindt. Dit meldt een woordvoerder van SBS. In Sterren Springen op Zaterdag nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op vanaf een duikplank.


Kimberley baalt stevig van het ongeval: ?Ik mag dus van de dokter niet meer het zwembad in. Niet duiken, niet springen, geen salto?s, niks! Verboden!?, twittert ze terwijl ze net uit narcose komt. ?Zo balen dit, hoop op snel herstel... Was aan het trainen voor zo?n gave sprong...En dan dat ongeluk... This sucks!?

Ze is niet de eerste BN'er die gewond raakt tijdens het populaire programma. Eerder kreeg Patty Brard een verdraaide knie en brak ze een tand af tijdens een sprong. Emile Ratelband kneusde zijn arm, Jody Bernal liep een hersenschudding op en Ralf Mackenbach hield een hoofdwond over aan zijn duik.

Wat vind jij van Sterren Springen op Zaterdag? Stoer of pure leedvermaak?