'Real time' bevallingen via Facebook

Zwanger door Madelon
Ben je zwanger en weet je niet hoe je straks aan ál je vrienden en kennissen moet gaan vertellen dat de kleine spruit er is? Met een nieuwe app kunnen je vrienden jouw bevalling via social media en vanuit hun luie stoel volgen!

Babynieuws aankondigen via social media wordt de laatste jaren wel vaker gedaan, maar dat je doodleuk op Facebook meldt dat je bevalling is begonnen, waarna vrienden en familie een x aantal uur in spanning kunnen zitten, is nieuw. Maar de app die ervoor is ontwikkeld, werkt als een tierelier!

Special Delivery - The Social Contraction Timer wordt het programmaatje ook wel genoemd en is nu verkrijgbaar via iTunes. De app werkt heel simpel en eigenlijk net als een gewone chronometer: bij iedere wee kan de aanstaande mama een knop indrukken, waarna de app de tijd tussen twee weeën opmeet. Het verschil is dat deze informatie via de app óók op Facebook en Twitter gedeeld kan worden.De tijdstippen van de weeën worden voor je op Twitter gezet en na tien weeën verschijnt het heugelijke nieuws op Facebook, zodat je vrienden, kennissen en familie direct op de hoogte zijn van het feit dat jij ligt te bevallen. Zo hoef je, als je baby'tje er is, niet druk te maken over wie het al wel of nog niet weten? De social media houdt het allemaal voor je bij.

De app is hier te downloaden voor $ 0,99.

Zou jij gebruik maken van zo'n app?