Maak je huis winterproof!

Wonen door Laura_S
We moeten er weer aan geloven, want de blaadjes vallen van de bomen. Het wordt weer winter! Dat betekent koukleumen en bevroren handen. Maar gelukkig kun je je thuis terugtrekken als het buiten vriest. Lees hier hoe je je huis winterklaar maakt!

Turn up the heat!

Zorg er op tijd voor dat je op tijd de kachel of geiser laat nakijken. Zo voorkom je dat je tijdens een strenge winter opeens in de kou komt te zitten omdat er iets kapot gaat. Ontlucht ook regelmatig de centrale verwarming. Zo wordt hij veel sneller warm!

Plaids
De verwarming doet het nu, maar om extra warm te blijven als je op de bank kruipt kun je leuke plaids kopen. Er zijn veel verschillende kleurtjes dus dat fleurt je huis ook nog eens op in deze donkere dagen.


Zwijmelfilms

Als je lekker op de bank ligt, maar er is niks op televisie kun je een paar lekkere zwijmelfilms opzetten. Films als The Holiday en The Notebook doen het altijd goed. Je kunt ook een serie downloaden of huren om samen met vriendlief of vriendinnen te volgen!


Kaarsen

Als je een openhaard hebt kun je een lekker vuurtje maken in de winter. Omdat veel dames dat niet hebben is er gelukkig een goed alternatief: de kaars. Laat lekker veel kaarsjes branden op de winteravonden, het is lekker knus en warm!Kussens

Leg allemaal kussentjes op de bank met warme kleuren. Als je al kussens hebt, probeer dan eens nieuwe kussenslopen. Je huis ziet er heel anders door uit en zo maak je snel en goedkoop een wintersfeer.Pantoffels

Je komt thuis van je werk/supermarkt/wandeling en je voeten voel je bijna niet meer in je schoenen van de kou! Gooi dan je schoenen uit en stap in een paar pantoffels zodat je voeten binnen no time weer warm zijn en warm blijven!Pyjama

Om de koude nachten door te komen is het verstandig om een pyjama aan te trekken. Zo blijf je goed warm en je kunt ze ook aantrekken om lekker de zondag mee door te komen. Ook een optie is natuurlijk lekker tegen je lover aan te gaan liggen!


Hoe bereid jij je voor op de winter?