Is hij boyfriend material?

Relaties door Laura_S
Jullie zijn al een tijdje aan het daten, maar waar zijn jullie nou eigenlijk mee bezig? Kun je hier een serieuze relatie uitslepen of is dit niks meer dan een booty call? Kom erachter door deze vijf punten te checken!

 
1.    Hij doet wat hij zegt
Een man die een lange relatie aan kan, zal doen wat hij zegt. Dat betekent dus dat hij belt als hij zegt dat hij belt, hij vraagt je een paar dagen van tevoren mee uit en hij komt beloftes na. Het nakomen van afspraken is één van de belangrijkste signalen dat hij je serieus neemt en dus iets met je wil opbouwen. Zegt hij vaak af of komt hij regelmatig veel later dan afgesproken? Adieu!
 


 
2.    Hij speelt geen spelletjes

Hij wacht niet expres een dag met terug sms?en of belt je niet pas drie dagen na jullie date. Als hij je echt leuk vindt dat laat 'ie dat ook op een normale manier weten. Dus speel ook niet van dat soort spelletjes met hem, want hij vindt het vast onvolwassen als jij het wel doet. En als je elkaar echt leuk vindt, waarom zou je dan moeilijk doenn als het makkelijk kan? Geen spelletjes spelen dus!

3.    Hij weet hoe hij moet communiceren
Hij zal je niet manipuleren of veroordelen. Als hij vindt dat jullie ergens over moeten praten, dan doet hij dat gewoon. Hij zou het ook eerlijk zeggen als hij iets met z?n vrienden wil doen, moet werken of naar de sportschool wil. Dus zie dat niet als afwijzing, want hij heeft ook zijn eigen dingen nodig en verwacht dat jij dat begrijpt!


 
4.    Hij is single
Dit lijkt natuurlijk nogal voor de hand liggend, maar toch een belangrijk punt is de vraag of je nieuwe vlam een relatie heeft, net door een break-up gaat of nog een relatie heeft met iemand ?die hem niet zo goed begrijpt als jij?. Op deze manier kan hij geen relatie met je aangaan, want hij zal je altijd moeten verstoppen ?tot hij het echt uitmaakt?. En als het al zover komt dat hij zijn vriendin voor je verlaat , moet je tot die tijd met hem afspreken in een hotel, in jouw huis of een andere sneaky plek omdat z?n vriendin er niet achter mag komen. Kansloos dus!
 
5.    Hij verwacht niet gelijk seks

Hij vindt je wel extreem aantrekkelijk, maar toch verwacht hij niet dat je hem gaat zoenen aan het eind van de eerste date. Hij verwacht ook pas seks als je echt een band met hem hebt opgebouwd. Hij vindt het dus ook totaal geen probleem als je na de derde date nog niet verder wil gaan. Hij zal je zelfrespect alleen maar waarderen, hallelujah!
 
Heb jij weleens getwijfeld of hij boyfriend material was? En hoe liep dat af?