Chicklit.nl zamelt geld in voor Stichting Pink Ribbon

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Oktober is de maand waarin we extra aandacht geven aan borstkanker. Chicklit.nl besteedt er ook aandacht aan: samen met jullie hopen zij een mooi bedrag in te zamelen om 100% te schenken aan Stichting Pink Ribbon!

Waar staat Pink Ribbon voor?
Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. Eén op de acht vrouwen in Nederland wordt namelijk getroffen door deze ziekte. Er is aandacht nodig voor de borstkankerpatiënt die de juiste behandeling en begeleiding verdient. Daarom financiert Stichting Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Het doel is een beter en langer leven.


Steun Pink Ribbon!
Samen met jullie wil Chicklit.nl graag een mooi bedrag inzamelen om te schenken aan Stichting Pink Ribbon. Via hun - speciaal daarvoor aangemaakte - PayPal account, kun je een bedrag naar keuze doneren. Alle beetjes helpen en samen komen we vast tot een mooi bedrag dat Stichting Pink Ribbon goed kan gebruiken.

Hoe doneer je?
Ga naar het Pink Ribbon-artikel op Chicklit.nl en klik daar op de 'Doneren' knop. Via PayPal kun je een bedrag doneren op het speciale account. Dat werkt heel eenvoudig: gebruik daarvoor simpelweg het e-mailadres jacky@chicklit.nl.
 
Liever storten per bankafschrijving? Stuur dan even een mailtje naar jacky@chicklit.nl - dan stuurt zij het bankrekeningnnummer per mail naar je toe.


Goodiebag winnen!
Als je doneert, maak je kans op de Chicklit.nl borstkankermaand goodiebag met daarin allerlei roze goodies, boeken en dvd's, bestaande uit: De goodiebag wordt willekeurig verloot onder alle deelnemers, die voor 30 oktober 2012 een donatie doen.

Steun ons in de strijd tegen borstkanker!