Heet Hapje: Chace Crawford vs Ed Westwick

Celebs door Laura_S
In de rubriek Heet Hapje behandelen we geen recepten met rode pepers, maar wel mannen waar je het warm van krijgt! En dan is de keuze aan jou: welke Gossip Girl-acteur vind jij hotter? Chace Crawford of Ed Westwick?

Heet hapje Chace Crawford
Chace werd geboren in Texas en groeide op in Dallas. Hij speelde in het High School football team en deed daarnaast ook nog aan golf. Na de middelbare school ging Chace in Californië wonen om te studeren. Echt zeker wist 'ie nog niet wat hij wilde, maar het werd iets in de richting adverteren, zaken of communicatie. Acteren kwam in ieder geval niet in zijn rijtje voor, maar tijdens zijn tweede studiejaar spoorde zijn moeder hem aan om dit te gaan doen. Na wat kleine filmrollen brak hij in 2007 op 22-jarige leeftijd door als Nate Archibald in de serie Gossip Girl.Naam:  Chace Crawford
Geboortedatum: 18 juli 1985
Beroep:  Acteur
Waar kennen we hem van: Als Nate Archibald uit de coole mooiboy uit de serie Gossip Girl en uit verschillende films zoals: Twelve en What To Expect When Your Expecting.
Burgerlijke staat: Vrijgezel
Exen: Chace heeft een behoorlijke waslijst aan exen, waaronder zijn tegenspeelster Taylor Momsen, Lauren Conrad, Carrie Underwood en Ashley Greene.
Heet weetje: Chace werd vorig jaar opgepakt omdat hij teveel wiet in zijn auto had.Wij geven Chace vier vlammetjes op de hittemeter! Fijn hapje dus...

Versus...

Heet hapje Ed Westwick
Edward Jack P. Westwick, oftewel Ed, is een Engelse acteur en zanger. Hij werd geboren in Stevenage en groeide daar ook op. Acteerlessen kreeg hij bij het jeugdtheater in Londen. Nadat hij in verschillende Engelse tv-series had gespeeld werd hij in 2007 gecast voor de rol van Chuck Bass in de Amerikaanse serie Gossip Girl. Ook is hij zanger in de band The Filthy Youth.Naam:
Ed Westwick
Geboortedatum:  27 juni 1987
Beroep:  Acteur, Zanger
Waar kennen we hem van:  Natuurlijk kennen we Ed als de vrouwenverslindende zakenman Chuck Bass in de serie Gossip Girl. Maar ook speelt hij in verschillende films zoals, S. Darko, Chalet Girl en J. Edgar.
Burgerlijke staat: Vrijgezel
Exen: Ed mag onder andere Drew Barrymore en Phoebe Tonkin tot zijn exen rekenen. Ook heeft hij twee jaar een relatie gehad met zijn tegenspeelster Jessica Szohr.
Heet weetje: Hij is fanatiek FC Chelsea supporter.En Ed krijgt van ons maarliefst vijf vlammetjes! Wij houden wel van bad boys!

Saillant detail: omdat de mannen een appartement in Chelsea, New York deelden tijdens de opnames van Gossip Girl gingen er een tijdje geruchten rond dat ze homo waren...

De vraag is natuurlijk wie jij hotter vindt?! De knappe Chace Crawford of de stoere Ed Westwick? Hoeveel vlammetjes krijgt Chace en hoeveel krijgt Ed er volgens jou?

Lees en bekijk ook de vorige edities van Heet Hapje!