De 5 wreedste manieren om het uit te maken

Relaties door Willemijn
Het uitmaken met je vriend doe je met flair, respect en wederzijds begrip. Behalve als hij is vreemdgegaan, opeens een maand niets van zich heeft laten horen, of liegt. In die gevallen, doe je het wreed? 
 
Ben je van nature nou niet zo'n wreed persoon, en heb je er moeite mee te bedenken wat nu echt een wrede manier is om die gluiperd nu eens goed te dumpen? Wij helpen je een handje?
 
SecondLove
Is hij niet goed genoeg, maar wil je hem ook niet kwijt, vanwege zijn goede status of salaris? Ga naar SecondLove.nl en begin een affaire. Waarom zou je het tenslotte uitmaken als je van twee (of drie, of vier, of vijf) walletjes kunt eten? Als je hem later alsnog kwijt wilt, laat je je minnaar(s) hem opbellen met het fijne nieuws dat het over is tussen jullie.
 
 
Zijn beste vriend
Zoek zijn leukste vriend op en vertel hem dat het uit is tussen jullie en dat je een luisterend oor nodig hebt. Of een luisterend lichaam. Of nou ja? Zorg dat je aan het einde van de avond in zijn bed ligt in ieder geval. En dat je ex to be dit te weten komt. Muhahaha?
 
Nieuwe liefde
Zet twee dagen na de break up een foto met jouw nieuwe verovering, liefde of scharrel op social media met de beschrijving 'met m'n liefje', waardoor je er zeker van bent dat je partner het ziet. Ja hallo, je moet toch door met je leven...?!
 
 
Zijn ouders inlichten
Voor als de relatie al uit is, maar hij er volgens jou nog makkelijk vanaf gekomen is: zoek z'n ouders op, omdat je 'de relatie goed wilt afsluiten'. Laat in dat gesprek tussen neus en lippen vallen dat hij het eigenlijk niet zo goed doet op zijn werk, dat hij eigenlijk geen vrienden heeft, niet zoveel verdient en niet zo aardig was tegen jou. Ja, iémand moet zijn ouders toch de waarheid vertellen over hun zoon?
 
Via WhatsApp/mail/sms
Een onpersoonlijke break wordt nooit echt gewaardeerd. Stuur ?m daarom een koel sms?je dat het uit is, of doe het lekker via de mail. Of om het nog enigszins persoonlijk te maken: spreek een voicebericht in stuur die via WhatsApp. Neem vervolgens een ander nummer, gooi hem van je Facebook af waarna je die beveiligt, en klaar is Kees!
 
Lees ook de vorige edities van de 5!