Lifestyle / Celebs
Celebs

Showbizzland in shock na overlijden Jeroen Willems (50)


Totaal onverwacht zakte de 50-jarige Jeroen Willems gisteren in elkaar, tijdens de generale repetities van de voorstelling 125 jaar Carré. De geliefde acteur was omringd door zijn collega?s en vrienden en iedereen is er kapot van.

Jeroen werd afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij overleed als gevolg van  een hartstilstand. Het jubileumconcert zou maandagavond plaatsvinden in aanwezigheid van onder andere koningin Beatrix, maar ging niet door. Het grote evenement wordt nu verplaatst naar een andere datum.

Collega?s en vrienden van Jeroen zijn zwaar aangeslagen. Zanger Rene Froger stond er vrijwel naast. ?Ineens hoorden we een harde bons?, zegt de 52-jarige zanger tegen De Telegraaf. ?We waren nog allemaal ons stuk even snel aan het doornemen. Ineens viel Jeroen. We hadden hoop toen hij de ambulance in ging. In de kleedkamer hebben we met zijn allen naar de klok gestaard, wachtend op nieuws. Het is vreselijk, zo?n jonge vent. Ik ben er kapot van.?

BN?ers reageerden massaal op Twitter.

Carice van Houten: "Jezus. Lieve, mooie Jeroen. Twee dagen geleden stonden we nog te dansen. Rust zacht."

Marc van der Linden: ?Echt in shock door het verdrietige nieuws dat Jeroen Willems is overleden.?

Robert de Hoog: ?Ik ben er kapot van. Jeroen Willems is overleden. Wat verschrikkelijk. Wat een mooi, lief mens en een fantastisch acteur!"

Jim Bakkum: ?Poeh... Jeroen Willems overleden. Zo'n leuke avond gehad, afgelopen juni, in Ibiza. Wat een warme, bijzondere man... RIP."


Maurice Wijnen: ?Wat een afschuwelijk nieuws. Gewoon niet te geloven. RIP Jeroen Willems.?

Huub Stapel: ?Ik ben volkomen verdoofd door de dood van die lieve groots getalenteerde Jeroen Willems.?

Georgina Verbaan
: ?Jeroen Willems overleden?! Dat kan niet waar zijn. Zo'n lieve man en geweldig acteur. Wat een schok. Is het echt waar?"

Jeroen van der Boom
: ?Wat een vreselijk nieuws..... Jeroen Willems overleden een geweldig acteur.... Hoor het net.....?

Thomas Acda: ?Jeroen Willems? Verdomme.?

Wij wensen de familie en vrienden van Jeroen veel sterkte toe.