Iedere dag de beste beauty deals

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Van make-up kunnen we nooit genoeg hebben. Mascara, foundation, oogpotlood: elke dag gaat er weer een dikke plamuurlaag op. Maar dit grapje kost natuurlijk een hoop geld. Daarom is er 24HourBeautyDeal.nl!

Mascara's, daar kun je maar beter een voorraad van hebben, foundations heb je in verschillende kleuren nodig voor alle seizoenen en een lipgloss extra kun je altijd wel gebruiken, want je moet er in iedere tas toch minstens één hebben? Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren, maar dit zou nog wel eens een dure grap kunnen worden natuurlijk?
 
 

 
Nu kun je natuurlijk alle (beauty)webshops bekijken, alle reclamefolders doorspitten of alle drogisterijen en parfumeriën afstruinen, maar daar is een makkelijkere oplossing voor. Op 24HourBeautyDeal staan dagelijks vier leuke beautydeals. Je vindt er topaanbiedingen van merken als L'Oréal, Maybelline, Revlon en Max Factor. 
 

Korting voor Ze's
Allen vandaag scoor je met de code ZE producten met 25% korting! Je hebt één dag de tijd om bijvoorbeeld de Match Perfection concealer van Rimmel te scoren, de Lash Architect mascara van L'Oréal of de Lipgloss Gloss Effet 3D van Bourjois!
 
Zijn dit niet de producten die je net nodig hebt voor je beauty stash? Kijk dan morgen gewoon weer even, want iedere 24 uur komen er nieuwe deals online! Neem snel een kijkje op 24HourBeautyDeal!

Wat kan er nog toegevoegd worden aan jouw make-up stash?