Maak je vakantie met je lover ultraromantisch!

Reizen door Redactie Ze.nl
Ben je al aan het kijken naar een vakantie met je lover voor aankomende zomer? Of wil je eigenlijk gewoon nú weg met dit druilerige weer hier? Wij geven je wat tips om je vakantie nóg romantischer te maken!
 
Verras hem met een vakantie
Is hij eindelijk afgestudeerd? Heeft hij je geholpen door een moeilijke periode? Geef hem een vakantie cadeau! Niet zoveel kunnen sparen? Een weekendje weg is ook leuk. Of een dagje.
 
Neem kaarsjes mee op vakantie
Een zonsondergang is natuurlijk perfect voor een romantische vakantie! Maar neem bijvoorbeeld ook kaarsjes mee zodat je het op jullie balkonnetje ook nog romantisch kunt maken of wanneer jullie een avondje in het appartement eten.
 

Ga naar een ultraromantische plek
Romantische plekken genoeg op de wereld! Wat dacht je bijvoorbeeld van Bali, de Malediven of Venetië? Maar ook andere plekken zijn romantischer dan je denkt. Reisorganisatie Jiba heeft bijvoorbeeld een speciale pagina op hun website met allemaal heerlijke, romantische bestemmingen. 
 
Ga dineren op het strand
Kleine dingetjes kunnen je vakantie extra romantisch maken. Haal of maak bijvoorbeeld lekker eten, een kleedje en ga samen op het strand dineren!

Verras elkaar met leuke excursies
Spreek af dat jullie allebei een excursie uitkiezen om elkaar mee te verrassen. Kies allebei iets uit waarvan je weet dat de ánder het heel leuk vindt. Het hoeft niet per se iets romantisch te zijn. De verrassing zelf is al romantisch toch?


Spaar, spaar, spaar en boek het meest luxueuze hotel
Ja we zitten allemaal in een economische crisis, maar het toverwoord is budgetteren. En sparen. En op een houtje bijten. En als je dat eenmaal lang genoeg hebt gedaan, gun jezelf en je lover dan het meest luxueuze hotel inclusief privézwembad, grote kamer, jacuzzi and what so on. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit pareltje met privézwembad.
 
Schrijf een liefdesbrief
Als hij ?s ochtends nog in bed of nog lekker op zijn strandbedje ligt, schrijf jij een mooie brief waarin je vertelt wat hij voor jou betekent en hoeveel hij van je houdt. Ouderwetsche romantiek!

Wat is de meest romantische vakantie die jij ooit hebt gehad?