Kaviaar voor in je haar!

Haar door Redactie Ze.nl
Kaviaar is een luxe: Tout bekend Hollywood smikkelt het zwarte goud op elk rode loper feestje naar binnen. Maar wist je dat kaviaar niet alleen een verwennerij is voor je maag, maar ook goed is voor je beschadigde lokken? 
 
De delicatesse is grofweg niet meer dan een klein clustertje onbevruchte eitjes van de bijna uitgestorven steurvis. Kaviaar is daarom moeilijk te krijgen en is een echt luxeproduct. En zeker gezien de prijs ervan...
 

Vroeger geloofde men dat kaviaar een positieve werking zou hebben op je potentie en uithoudingsvermogen. Twee eigenschappen die bij ons nog weleens ontbreken, zeker als het gaat om ons haar! Na uren föhnen, dertig wasbeurten en verschillende kleurtjes in je haren te hebben gesmeerd, wordt je haar gauw dof en stug. En met dit koude weer is je haar helemaal compleet onhandelbaar... 

Celebhaar!
Hoe krijgen celebrities als Kim Kardashian en Angelina Jolie het dan voor elkaar om op elke paparazzifoto met een glanzende haardos voor de dag te komen? Niet alleen hordes kappers en haarstylisten doen het werk. Goede verzorging is een must.
 

Om eruit te zien als een ster kun je de True Celebrity Deeping Luxurious Leave-in conditioner van Rover Hair gebruiken. Dit is de eerste leave-in conditioner met kaviaarextracten die je beschadigde haar voedt en hydrateert. Het kaviaar heeft een herstellende werking in de haarvezels en laat een beschermend laagje rond het haar achter. Kun jij nog langer met je glanzende lokken wapperen! 

Hoe dan?
Spray een kleine hoeveelheid op je gewassen handdoekdroog haar. Verdeel dit zorgvuldig en masseer het product in het haar. Föhn je kapsel naar wens of gebruik een stijltang.

De True Celebrity Deeping Luxurious Leave-In conditioner is te koop bij de betere kapsalons.

Kaviaar in je haar. Lijkt jou dat wat?