Beauty / Lichaam
Lichaam

De mooiste tattoo art

Reageer 0
Sommige tatoeages hadden nooit een plekje mogen krijgen op het menselijk lichaam. Dat de permanente plaatjes ook een prachtige toevoeging kunnen zijn vergeten we soms. Wij zetten de mooiste tattoo art voor jou op een rijtje.
 
Aan tattoo fails op het internet geen gebrek. De hele online wereld staat er vol mee. Een portret van een geliefde die meer weg heeft van een zieke kat, tatoeages op het voorhoofd en ook de bekende spellingsfoutjes. Voor sommige slachtoffers helaas de keiharde, eeuwigdurende werkelijkheid...
 
Tussen alle foutjes en mislukkingen (en soms totale rampen) door komen zo nu en dan ook de mooiste stukjes lichaamskunst tevoorschijn. En daar kun je dan wel weer vol trots mee over het strand paraderen. Laat je inspireren door de volgende lichaamsversieringen!
 
Weer eens wat anders dan een netpanty... 3D tattoo art!

Pas maar op dat ze niet wegvliegen!


Je liefde voor strips op je lichaam vereeuwigen.


Daar is het derde oog!


Als je een herfsttype bent...


Ieks! Niet voor mensen met een spinnenfobie!


'Zombie boy' wordt hij genoemd: de man die zijn hele lichaam liet tattoeëren als skelet. 


Is het een man? Is het een spin? Daar is Spiderman!


Deze man heeft een positieve draai gegeven aan zijn handicap. Zelfspot!


Een leuke tattoo voor de Indiana Jones-liefhebbers.


Auw, ziet er pijnlijk uit!


Als-ie maar niet giftig is...


Leuk voor op een feestje.


Zouden er in de lente ook blaadjes aan groeien?


Stairway to heaven...


Een rolletje meer mag je best benadrukken...
 
Zou jij het aandurven, een levensgroot kunstwerk op je lichaam tatoeëren? 
Fotocredits: Pinterest
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 10 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Justsharon

  wauw deze zuijn echt mooi gezet

 • Anoniem

  Ik zou dolgraag een tattoo willen, maar ik ben zelf een schilder/tekenaar. En enorm perfectionistisch. Ik kan weken doen over een tekening van 10 x 10 cm. (om een voorbeeld te noemen).

  ik heb al verschillende tattoo-artists gezien en gesproken maar tot nu toe nog niemand die ik zie zitten.
  Dus nee, ik wacht nog even.

 • Mliesjuh

  Stuk voor stuk echt zo gaaf dit.

 • -:+:-

  De meesten zijn echt heel mooi gemaakt. Ik zou absoluut wel een groot kunstwerk op mn lichaam laten zetten, zolang het maar bij mij, mijn karakter en mijn lichaam past. Ik vind tattoos sws geweldig, al zo lang ik mij kan herinneren.

 • Cultblonde

  Zombieboy

 • Claudia

  Van sommige kan ik niet geloven dat iemand dat echt laat tatoëren. Dat het gephotoshopt of geschilderd is. Dat doe je toch niet? Het is wel cool dat iemand dat kan maken zo, maar ik vind het alles behalve mooi

 • meonly

  Wat mooi zeg! Al zou ik er zelf nooit eentje nemen.

 • Joyce

  Wow die laatste! Ik kan nog steeds niet zien dat het een tattoo is..

 • Chantal

  Voornamelijk knap werk van de tattoo-artist! Heel apart om te zien. Ik zou dit zelf noooooit laten zetten. Helemaal geen tatoeages trouwens, ik zou er uiteindelijk denk ik toch spijt van krijgen.

 • Belize

  Ik zou het niet aandurven, zo'n levensgroot kunstwerk op mijn lichaam te laten plaatsen. Ik maak lastig keuzes en zou achteraf hoogstwaarschijnlijk toch iets aan de tattoo willen laten veranderen. Het idee alleen al dat het er misschien niet zo uit zou komen te zien zoals ik het zou willen geeft mij doodsangsten. Daarnaast wil ik later geen tattoo op mijn verlepte lijf. Dan is de lol eraf. Soms zie ik van die moeders met hun kinderen op het strand met echt zo'n pubertattoo zonder betekenis en dan denk ik: waarom? Het doet juist ouder af vind ik. Je leeftijd valt dan juist meer op.

  Bij de tweede lijkt het alsof er sam staat i.p.v. saw. Aparte manier van schrijven...

  Die netpanty lijkt mij vreselijk als je rond de 50 bent. Totaal niet sexy dan. Misschien leuk als je jong bent en een strak lijf hebt. Net als de meeste tattoo's overigens.

  De 'rouwkrans' op vrouwen hun onderrug vind ook écht een van de meest lelijke in zijn soort die er bestaan. En dan zie je zomers allemaal van die normale shirts / blouses die half opgehezen zijn zodat iedereen die lelijke kransen kan zien en de bijbehorende blote onderrug. En zo loopt men dan door de winkelstraten. Bah! Op het strand, a lá.

  7,8,9,12,13 vind ik wel vet eruitzien.

  Ieder z'n meug, maar ik pas ervoor. Toen ik 16 was leek het mij wel 'vet', maar goddank dat ik nooit gedaan heb.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen