Gitaarles met megakorting voor Ze?s!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Heb jij altijd al de sterren van de hemel willen spelen met je gitaar? Of wil je je vriend eens 'n echte serenade kunnen brengen? Volg dan nu online gitaarles van Koen via Ze.nl en ontvang een speciale korting! 
 
Ken je de website gitaarlesvankoen.nl al? Koen speelt al jaren gitaar, heeft diverse podia betreden en zijn leraren waren de gitaristen van de 3JS. Niet slecht!
 
De maatschappij van tegenwoordig is gehaast en er is bijna geen tijd meer voor ontspanning. Muziek is een hele grote ontspanning en na jaren gitaarspelen vond Koen het tijd om zijn kennis over te brengen aan andere mensen die daar behoefte aan hebben. Hij bedacht een 22-weekse online gitaarcursus waarin hij jou opleidt tot gitarist! Hij weet als geen ander waar de knelpunten zitten en heeft hiervoor een goede formule gevonden. Door middel van theorie, leuke liedjes en bekende deuntjes leer je in 22 weken alle facetten die je nodig hebt om gitaar te kunnen spelen. Dit alles vanuit je eigen huis. Maar... waar kun je dan met je vragen terecht en waar haal je de motivatie vandaan om door te zetten?
 
 
Geen nood! Koen geeft op alle vragen antwoord en om het zo sociaal mogelijk te houden heeft hij speciaal voor zijn cursisten een afgeschermd gedeelte waarin zij met elkaar kunnen kletsen en kunnen overleggen als ze een vraag hebt over de lessen. Kortom: het is zeer interactief.
 
Wat je krijgt
Speciaal voor Ze.nl wil Koen zijn online gitaarcursus tijdelijk voor een introductieprijs van ? 47,- aanbieden (normaal ? 77,-)!
 

Voor deze prijs krijg je het volgende:
  • Persoonlijke begeleiding tot in detail van een gitarist met tientallen jaren ervaring.
  • Advies bij aankoop van een gitaar.
  • Levenslange toegang tot deze cursus, 24 uur per dag, 7 dagen per week, wanneer jij maar wilt.
  • Losse documentatie bij elke videoles.
  • Diverse liedjes, oefeningen, basisuitleg, houdingen, akkoorden, theorie en tips.
  • 22 professionele video opnames, welke je per les, per week krijgt toegezonden.
  • Binnen enkele minuten heb je toegang tot de cursus en kun je van start gaan.
  • Goedkoop: voor een hele kleine investering krijg je heel veel en 100% begeleiding.
  • Iedereen kan dit en iedereen kan dus gitarist worden.
  • Snel resultaat!

 
Dus wil jij aankomende zomer gitaar kunnen spelen, dan is dit je kans! Via deze speciale kortingslink kun je de cursus van Koen aanschaffen. (Het betreft hier een online cursus, dus je krijgt niet de dvd's op bovenstaand plaatje toegestuurd.) Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die stellen via info@gitaarlesvankoen.nl, hij zal snel met een passend antwoord komen. Zeg wel even dat je een Ze.nl-leZeres bent! De actie loopt tot en met 14 februari 2013.

Heel veel plezier en succes ladies!