Interview: Miguel over? vrouwen!

Celebs door Anouk
Het nieuwe album van upcoming R&B-zanger Miguel, Kaleidoscope Dream, is onlangs uitgebracht. Aangezien de plaat over thema?s als liefde, seks en romantiek gaat, voelden wij Miguel aan de tand over? vrouwen! 
 
Een aantal weken geleden trad Miguel maar liefst twee keer op in ons kleine kikkerlandje. In de tussentijd maakte de Adorn-zanger, die genomineerd is voor vijf (!) Grammy?s en drie World Music Awards, ook nog even tijd vrij om te bellen met Ze.nl!
 
 
Je nieuwe album, Kaleidoscope Dream, gaat onder andere over de kunst van het verleiden. Hoe verleid jij een vrouw?
?Ik heb geen echte verleidingstrucs. Ik begin gewoon met het aanknopen van een gesprek, ik krijg liever op die manier toegang tot een vrouw. Aan openingszinnen of iets dergelijks doe ik niet. Ik ben meer van het ?Hey, hoe heet je? Hoe gaat het met je??.?
 
Wat maakt een vrouw sexy?
?Daar kan ik heel kort over zijn: zelfvertrouwen.?
 
Ben je een borsten- of een billenman?
?Beiden. Ik hou van vrouwen in proportie. Maar eigenlijk kijk ik altijd het eerst naar het gezicht van een vrouw, naar haar ogen.?
 
Wat begrijp jij niet van vrouwen?
?Haha, heb je even? Ik kan zo een hele lijst opsommen. Waarom laten jullie bijvoorbeeld je haren achter in de wasbak? Dat begrijp ik gewoon niet.?
 
 
Waar knap jij echt op af?
?Oh, men. Eh? Een vrouw zonder gevoel voor humor vind ik niet aantrekkelijk.?
 
Het is bijna Valentijnsdag. Heb je iets romantisch gepland voor je vriendin?
?Nog niet. Maar ik sta open voor suggesties! Nee hoor, grapje. Ik weet nog niet waar ik mijn vriendin dit jaar mee ga verrassen, maar het zal zeker weten iets bijzonders zijn. Ik probeer elk jaar iets bijzonders voor haar te doen.?
 
Ben jij een romanticus?
?Ik heb mijn momenten. Ik ben niet altijd romantisch, maar ik probeer attent te zijn. Het gaat om de kleine dingen. Als mijn vriendin het bijvoorbeeld heeft over iets wat ze graag een keer wil doen of hebben, dan onthoud ik dat. Ik laat het even rusten en na een paar weken verras ik haar er vervolgens mee.?
 
Jij en je vriendin zijn al zeven jaar samen. Wat is volgens jou het geheim voor een goede relatie?
?Compromissen sluiten. Als je echt van elkaar houdt, wil je ook iets voor de ander opofferen.?
 

 
Maar je krijgt wel een hoop vrouwelijke aandacht. Is dat niet moeilijk?
?Ik krijg aandacht van vrouwen en soms vind ik het ook een uitdaging daarmee om te gaan, maar ik kan goed relativeren. Ik doe er niet zo moeilijk over, het hoort erbij. Gelukkig is mijn vriendin ook niet jaloers aangelegd, ik heb het echt met haar getroffen.?
 
Tot slot, heb je zelf een vrouwelijke kant? 
?Ik kan emotioneel zijn. Muziek is mijn passie, dus als ik een goed nummer hoor, krijg ik tranen in mijn ogen. En dat heb ik ook weleens bij bepaalde scènes in een film. Het is niet zo dat ik dan in tranen uitbarst ? want ik moet me natuurlijk groot houden naast mijn vriendin ? maar ik kan soms best een traantje wegpinken.?
 
Miguels nieuwe album 'Kaleidoscope Dream' - met de hit ?Adorn' - is o.a. verkrijgbaar bij bol.com!